ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 12.3.2023, στην αίθουσα Τροπαίων του γηπέδου "Γεώργιος Καμάρας" στη Ριζούπολη, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. 

Η εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν ή απέστειλαν ευχές εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της Περιφέρειας Αττικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων, αντιπροσωπεία του Συλλόγου των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, των σωματείων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και BASSO RANGO καθώς και πολλοί οπαδοί και φίλοι του Συλλόγου, ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύλλογο, ο ευρωβουλευτής και φίλος του Απόλλωνα Κώστας Αρβανίτης, ο βουλευτής και τέως υπουργός Κ. Σκανδαλίδης, οι αντιδήμαρχοι Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, Γιώργος Αποστολόπουλος, Σάκης Κολλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Χάρης Βουρδουμπάς, ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ν. Ιωνίας Χάρης Λάμπρου και ο αντιπεριφεριάρχης Γιώργος Δημόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους:

Φιλομήλα Αντωνιάδου, ως πλησιέστερη εν ζωή απόγονο (εγγονή) του πρώτου, το 1891, προέδρου του Απόλλωνα Ιάκωβου Κουλαμπίδη.

Ολυμπία Μαυρομάτη, πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδος στον ακοντισμό γυναικών.

Στέλιο Πρασσά, τον 90χρονο ερασιτέχνη μαραθωνοδρόμο, πιστό οπαδό του Απόλλωνα.

Βασίλειο Σδούκο, πρώην προπονητή στίβου του Απόλλωνα.

Κώστα Ποντίκη, παλαίμαχο αθλητή του Απόλλωνα, πρωταθλητή ανώμαλου δρόμου στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Βασίλειο Μάνη, παλαίμαχο πρωτοπυγμάχο του Απόλλλωνα.

Βασίλειο Γκούμα, διεθνή μπασκετμπολίστα.

Λουκά Χριστοδούλου, ιστορικό-ερευνητή, πρόεδρο του "Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης  Μικρασιατικού Πολιτισμού Δήμου Νέας Ιωνίας".

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Καταβέλο και την ευχή όλων "και του χρόνου".

Φωτογραφίες από την εκδήλωση, Βαγγέλης Ζαρδής: https://photos.app.goo.gl/n1QHCESS2Fe9eyFfA

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728