Ο Απόλλων Σμύρνης στους Τελικούς του Challenger Cup με θρίαμβο στην… μπλε κόλαση!!! (Pics)

 

 



Ο Απόλλων Σμύρνης στους Τελικούς του Challenger Cup με θρίαμβο στην… μπλε κόλαση!!! (Pics)

 

Ξέφρενο πάρτι! Θρίαμβος! Ο 2ος Ημιτελικός του Challenger Cup έχει μόλις τελειώσει κι ο Απόλλων Σμύρνης το… έκανε και πάλι!

Έγραψε ξανά ιστορία. Στο κατάμεστο Σεράφειο δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Τενερίφη. Στα πρώτα τρία λεπτά το σκορ ήταν 4-0 και το μήνυμα είχε ήδη σταλεί…

Τελικό; 18-8 και ο…  Απόλλων Σμύρνης είναι στους Τελικούς του Challenger Cup! Ο Απόλλων Σμύρνης στους Τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Λίγες λέξεις ιστορικές που προκαλούν ρίγη συγκίνησης και περικλείουν άπειρα συναισθήματα περηφάνιας και χαράς γι’ αυτό που πέτυχαν ο προπονητής Νίκος Δεληγιάννης, ο συνεργάτης του βοηθός προπονητής Δημήτρης Μιτελούδης και οι αθλητές Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μιχάλης Δίπλαρος, Διονύσης Μπραΐμης, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Λάζαρ Βίτσκοβιτς, Νίκος Γαρδίκας, Αναστάσης Μυρίλος, Μανώλης Σολανάκης (C), Βασίλης Καβουσανός και Ιάσονας Τουρκομένης!

Στο κατάμεστο Σεράφειο δεν έπεφτε… καρφίτσα και όλοι στάθηκαν στο ύψος της ιστορικής περίστασης! Οι 500 φίλαθλοι του Απόλλωνα Σμύρνης γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες, δημιουργώντας… κολασμένη ατμόσφαιρα, όπως προϊδέαζε το κορεό «Welcome to blue hell (σ.σ. καλώς ήρθατε στην μπλε κόλαση)» που σήκωσαν λίγο πριν την έναρξη του σπουδαίου 2ου Ημιτελικού.

Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, εκκωφαντική και οι παίκτες φρόντισαν να χορεύουν μέσα στο νερό στο ρυθμό των συνθημάτων, από την αρχή μέχρι το τέλος. Η εμφάνισή τους μαγική. Ηταν αποφασισμένοι και το έδειξαν με το επιβλητικό 18-8.
Μόλις εννιά χρόνια μετά την επανίδρυση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα και την πρώτη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική το καλοκαίρι του 2014 η «ελαφρά ταξιαρχία» στην 4η ευρωπαϊκή της παρουσία έφτασε σε ευρωπαϊκό τελικό! Έγραψε ήδη ιστορία με χρυσά γράμματα και αυτή συνεχίζεται! Στους διπλούς Τελικούς του Απριλίου με την Τεράσα ο στόχος είναι ένας: Η κούπα!!!

Να τονίσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε από τον Απόλλωνα ο σπουδαίος Γιώργος Ρέππας, που συνέβαλε τα μέγιστα στις ανόδους της ομάδας μας από τη Β’ Εθνική στην Α1 από το 2015 στο 2017!

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Τενερίφη 18-8 (6-1, 3-3, 5-2, 4-2)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 3, Δίπλαρος, Μπραϊμης, Χονδροκούκης 2, Βίσκοβιτς, Γαρδίκας 4, Μυρίλος, Σολανάκης 3, Καβουσανός.

Τενερίφη (Άλμπερτ Εσπανιόλ – Φερμίν Μπενασάρ): Μαλνέρο, Αλέγκρε 1, Εσπινόζα, Ντίαζ, Μαγκρίνα, Γκουτιέρεζ, Κένινγκ 2, Εσπανιόλ, Μερκάδο 1, Γκονζάλες 1, Σαλβαδόρ 3, Ροντρίγκεζ, Πέρεθ.

Photo Credits: Σεβαστή Βρακατέλη – photo-play.gr






































 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728