Ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη με γκολ του Νόκα απέσπασε το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Άγιο Δημήτριο και τερμάτισε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου, πανηγυρίζοντας απευθείας την άνοδό του στην Α' ΕΠΣΑ!


 

Ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη  με γκολ του Νόκα απέσπασε το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Άγιο Δημήτριο και τερμάτισε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου, πανηγυρίζοντας απευθείας την άνοδό του στην Α' ΕΠΣΑ!

Ένα πραγματικό ντέρμπι που είχε τα... πάντα και κρίθηκε στην τελευταία φάση του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 500 φίλαθλοι που βρέθηκαν  το απόγευμα χθες (2/4) στο γήπεδο Κ. Αχαρνών.

Με γκολ του Νόκα στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη απέτρεψε την ήττα, απέσπασε το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Άγιο Δημήτριο και τερμάτισε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου, πανηγυρίζοντας απευθείας την άνοδό του στην Α' ΕΠΣΑ! Από την πλευρά της, η «Μπάρτσα», που είχε μία παλικαρίσια παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, θα συνεχίσει την προσπάθειά της για άνοδο στους αγώνες μπαράζ.

Στο πρώτο ημίωρο οι κυανέρυθροι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές στο ματς με πρωταγωνιστές τους Ρίζο, Αρώνη και Ερμάλ. Ωστόσο, στο 32ο λεπτό οι ισορροπίες ανατράπηκαν, αφού ο Βλάμης έκανε σκληρό μαρκάρισμα, αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μπαϊρακτάρη και αποβλήθηκε! Στο επόμενο πεντάλεπτο, έχοντας αποκτήσει και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Απόλλων πίεσε και, μάλιστα, είχε δοκάρι στο 35' σε σουτ του Κριπιντίρη από θέση εκτός περιοχής!

Με την επιστροφή από την ανάπαυλα, στο 48', σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του Μεντί, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι μετά από διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα με αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση οι άνθρωποι της φιλοξενούμενης ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ζητώντας πέναλτι. Ο άτυχος άσος της «Μπάρτσα» έμεινε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο για περίπου 25 λεπτά, έως ότου τον παρέλαβε ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Το παιχνίδι επανεκκίνησε με αρκετή καθυστέρηση και στο 77' ο Ερμάλ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Άγ. Δημήτριο με υπέροχη εκτέλεση φάουλ!

Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την προσπάθειά τους για την ισοφάριση, στην οποία έφτασαν στο 120'! Σε σέντρα που επιχειρήθηκε προς την εστία, ο Νόκα νίκησε με κεφαλιά τον γκολκίπερ Μανώλη και ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς, που συνεχίστηκαν στο γήπεδο της Ριζούπολης!

Στα λίγα δευτερόλεπτα που απέμεναν μέχρι τη λήξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τις δυνάμεις να αντιδράσουν και, μοιραία, το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Τσολακίδης, Αραβίδης.  

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ (Θανάσης Αθανασόπουλος): Δράκο, Δούρος (100' Ρισβάνης), Αμπετινάι, Ασημακόπουλος, Χάσκης, Βλαχονικολέας, Κορφιάτης, Κρυπιντίρης (83' Νόκα), Πρισιμιτζής, Κοφίνης, Τριανταφυλλίδης. 

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Μανώλης, Καρκασίνας, Χιώτης, Πλάκα, Φούφας, Λεβέντης (88' Κορδάς), Αρώνης (117' Γαβαλάς), Βλάμης Μειντί (72' λ.τρ. Κούτρος), Ερμάλ, Ρίζος (88' Τσάκος).

Από: https://soccerlive.gr/

 

Φωτογράφιση Βαγγέλης Ζαρδής εδώ: https://photos.app.goo.gl/ru3UbkExXAkXvqyZ7

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728