Τρελαίνει κόσμο ο Απόλλων, που πήρε τεράστιο διπλό στο Λαιμό και βλέπει… Τελικούς και στην Ελλάδα!



Τρελαίνει κόσμο ο Απόλλων, που πήρε τεράστιο διπλό στο Λαιμό και βλέπει… Τελικούς και στην Ελλάδα!

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει βαλθεί να… τρελάνει κόσμο!  Μόλις τρεις μέρες μετά τη νίκη του (12-11) στον 1ο Τελικό του Challenger Cup επί της Τεράσα κι έχοντας την ώθηση 100 φιλάθλων του που βρέθηκαν στο Λαιμό πήρε τεράστιο διπλό στον 1ο Ημιτελικό της Α1 επί της Βουλιαγμένης με 9-8 και παράλληλα το προβάδισμα για την πρόκριση στους Τελικούς του Πρωταθλήματος!

Η ιστορική σημερινή νίκη, η πρώτη (εξ αυτής της άποψης ιστορική) στο Πρωτάθλημα επί του ΝΟΒ στο Λαιμό (είχε προηγηθεί το 5-6 στο Κύπελλο τον Νοέμβριο του 2019) στα 6 χρόνια του Απόλλωνα στην Α1, ήρθε χάρις στο πανέμορφο και «χρυσό» γκολ του Χονδροκούκη στα 51’’ πριν το τέλος!

Ένα διπλό μάγκικο, προϊόν ομαδικής δουλειάς, εξαιρετικής άμυνας, συγκέντρωσης στην επίθεση, αλλά και του… ρυθμού που έδιναν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα με τα συνθήματά τους στην κερκίδα. Ένα διπλό που φέρνει την «ελαφρά ταξιαρχία» στο 1-0 της Ημιτελικής σειράς (κρίνεται στις δύο νίκες), με τον 2ο αγώνα να είναι προγραμματισμένος στις 2 Μαΐου στο Σεράφειο. Τρεις μέρες, δηλαδή, μετά τον 2ο Τελικό του Challenger Cup στην Τεράσα, εκεί όπου ο Απόλλων θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Πρωταγωνιστής στο ματς και ο Βίτσκοβιτς που στα 4:59 για το φινάλε είχε κάνει το 6-8, προτού ο ΝΟΒ ισοφαρίσει στα 1:19’ σε 8-8, για να ακολουθήσει, όμως, για τον ψυχωμένο Απόλλωνα το 8-9 από τον Χονδροκούκη και φοβερή άμυνα στον παίκτη λιγότερο!

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι, άκουγαν τον κόσμο να τραγουδά για διπλό στη Βουλιαγμένη (και κύπελλο ευρωπαϊκό) προηγούμενοι με 2-1 στην 1η περίοδο, με 4-3 στο ημίχρονο και με 7-5 στην 3η, όταν μάλιστα στο φινάλε της βγήκε απίστευτη άμυνα σε διπλό λιγότερο!

Όλοι οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί, έδωσαν φοβερές «μάχες» κι έδειξαν ξανά την ποιότητά τους μια εβδομάδα πριν τον ευρωπαϊκό Τελικό της… κούπας!

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 8-9 (1-2, 2-2, 2-3, 3-2)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ Ντ., Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Κωνσταντόπουλος.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 2, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728