Συνέντευξη του Γ. Κανελλάκη στο https://www.soccerlive.gr/

 Συνέντευξη του Γ. Κανελλάκη στο https://www.soccerlive.gr/



Γιώργος Κανελλάκης: Γι’ αυτό πετύχαμε και προβιβαστηκαμε

Κυριάκος Παντζαρίδης


Ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης έδειξε φέτος ότι διαθέτει εξαιρετικό σύνολο αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β' ΕΠΣΑ, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α' κατηγορία της Αθήνας.

Με μεθοδική δουλειά και με τη βάση να δίνεται στο νεαρό μέσο όρο ηλικίας, οι κυανόλευκοι απέδειξαν ότι διαθέτουν αξιόλογο σύνολο κερδίζοντας εκτός από τον τίτλο και τις εντυπώσεις.
Ένα από τα πρόσωπα που συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας είναι ο Γιώργος Κανελλάκης.
Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης και επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου των κυανόλευκων μίλησε στο soccerlive.gr και ανέλυσε το μυστικό της επιτυχίας.
Αναφερόμενος στην άνοδο της ομάδας και πως αισθάνεται οργανισμός του Απόλλωνα Αθηνών-Δάφνη, ο κ. Κανελλάκης σχολίασε:
''Η άνοδος της ομάδας μας ήταν μια δύσκολη υπόθεση για εμάς, αφού είμαστε ένα νέο σύνολο και βρεθήκαμε να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία από την δεύτερη κιόλας χρονιά. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να είμαστε κάτι λιγότερο από ικανοποιημένοι και πανευτυχείς''.
Για την επόμενη ημέρα που περιμένει το σύλλογο σχολίασε
''Η ομάδα μας αποτελείται από μικρούς ηλικιακά αθλητές κυρίως από την ακαδημία μας με αρκετό ταλέντο, όρεξη για δουλειά, και αγάπη για τον σύλλογο του ''ΑΠΟΛΛΩΝ''. Με την βοήθεια του τεχνικού επιτελείου που δούλεψε με μεθοδικότητα και με συνέπεια ήρθε λοιπόν αυτή η διάκριση. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ'' που ήταν κοντά μας από την πρώτη στιγμή και μας βοήθησε σε ό,τι του ζητήθηκε καθώς και τον κόσμο του Απόλλωνα που στήριξε με την παρουσία του και το χειροκρότημα του την προσπάθεια των παιδιών μας. Παράλληλα εκ μέρους του συλλόγου ευχαριστούμε και τον Σταμάτη Βελλή που είναι δίπλα στην ομάδα''.
Για την φιλοσοφία του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα δήλωσε:
Όσο για την Α' κατηγορία που θα αγωνιστούμε τη νέα χρονιά, γνωρίζουμε ότι είναι μια απαιτητική κατηγορία με αξιόλογες, έμπειρες και ανταγωνιστικές ομάδες, οπότε ξέρουμε ότι η επόμενη μέρα είναι δύσκολη. Εμείς θα προσπαθήσουμε όπως και φέτος για το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας είναι να σταθούμε με αξιοπρέπεια με καλές εμφανίσεις και ωραίο ποδόσφαιρο.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728