ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΟΛΟ 17-05-2023

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΟΛΟ 

17-05-2023


Ανανέωση διετίας με τον Σέρβο «μπομπέρ» και πρώτο σκόρερ της Α1 Νίκολα Μπογκντάνοβιτς!

 

Ο «μπομπέρ» της «ελαφράς ταξιαρχίας» και πρώτος σκόρερ της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών με 92 γκολ, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, θα συνεχίσει να… τινάζει τα αντίπαλα δίχτυα με το κυανόλευκο «σκουφάκι»!

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι και τον Ιούνιο του 2025, με τον 27χρονο Σέρβο περιφερειακό, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε μαγική σεζόν, συμβάλλοντας κι εκείνος τα μέγιστα στην κατάκτηση του Challenger Cup και της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα.

Ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς σημείωσε 92 γκολ σε 29 συμμετοχές στην Α1 τερματίζοντας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, έξι μπροστά από τον Γιάννη Φουντούλη και 9 από τον συμπαίκτη του Μανώλη Σολανάκη (83), με τον Απόλλωνα να αναδεικνύει για 6η σερί χρονιά τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος!

Παράλληλα στην ξέφρενη και μαγική ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας πέτυχε 42 γκολ σε 14 αγώνες, ενώ είχε ακόμη πέντε στο ένα ματς κυπέλλου με τη Βουλιαγμένη. Δηλαδή σε σύνολο 44 αγώνων σκόραρε 139 φορές!

Ο χαρισματικός Σέρβος σκόρερ, που στις 21 Δεκεμβρίου του 2023 κλείνει τα 28 του χρόνια, δεν βοήθησε μόνο με τα γκολ του. Ήταν, χωρίς υπερβολή, εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, πολύ ομαδικός στο επιθετικό κομμάτι και ένας ιδανικός συμπαίκτης για τους συναθλητές του.

Ενδεικτικό του πόσο καλά περνά στον Απόλλωνα και πόσο πιστεύει στο πρότζεκτ που έχει δημιουργηθεί είναι ότι ο ίδιος ήθελε – παρά και τις άλλες προτάσεις που είχε -  συμβόλαιο δύο ετών.

Στην «ελαφρά ταξιαρχία» δεν το σκέφτηκαν στιγμή προσφέροντάς του τη διετή επέκταση της συνεργασίας, καθώς πέραν της σπουδαίας αγωνιστικής του αξίας πρόκειται και για έναν πραγματικά εξαιρετικό χαρακτήρα.

Ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo,gr, δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τις επόμενες σεζόν στον Απόλλωνα και είναι τιμή μου που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της καταπληκτικής οικογένειας για ακόμη δύο χρόνια. Η ομάδα έκανε πολλά φέτος και απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά όλα είναι δυνατά. Φυσικά, για την επόμενη σεζόν οι στόχοι μας είναι υψηλότεροι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, όπου θα παίξουμε στα προκριματικά του Champions League».

Μετά τον αρχηγό Μανώλη Σολανάκη στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζει, λοιπόν, και ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς και η συνέχεια αναμένεται εξίσου δυναμική!

 

  

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728