Απολλωνάρα με ψυχικά αποθέματα νίκησε τον Πανιώνιο και πήρε προβάδισμα για την 3η θέση (Pics+Vid)

 

 


Απολλωνάρα με ψυχικά αποθέματα νίκησε τον Πανιώνιο και πήρε προβάδισμα για την 3η θέση (Pics+Vid)

To 1-0 στις νίκες στους μικρούς Τελικούς με τον Πανιώνιο έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, που παρουσία περίπου 300 φιλάθλων στο Σεράφειο, επικράτησε με ψυχωμένη και μαχητική εμφάνιση 12-10 των «κυανέρυθρων».

Με τον Δημήτρη Μιτελούδη στον πάγκο, καθώς ο Νίκος Δεληγιάννης εξέτισε την πρώτη από τις 6 αγωνιστικές της ποινής του και χωρίς τον τιμωρημένο Μόκκα, η «ελαφρά ταξιαρχία» ξεκίνησε δυναμικά προηγούμενη με 3-1. Ο Πανιώνιος αντέδρασε περνώντας μπροστά με 5-3 στις αρχές της δεύτερης περιόδου για να ισοφαρίσουν ακολούθως οι «κυανόλευκοι» σε 5-5, με το ημίχρονο να κλείνει στο 6-6.

Να σημειώσουμε ότι περίπου στα μέσα της 2ης περιόδου ο Καλαϊτζής βρήκε με τον αγκώνα του τον Μπραΐμη στην καρωτίδα με το παιχνίδι να διακόπτεται για λίγα λεπτά, ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη του Απόλλωνα, που ακολούθως επέστρεψε στο νερό.

Η εξέλιξη του αγώνα ήταν συναρπαστική και στην 3η περίοδο με τον Απόλλωνα να προηγείται 8-6 και 9-7 και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 9-9.

Στην 4η περίοδο ο Απόλλων Σμύρνης έβγαλε τα μεγάλα ψυχικά και σωματικά αποθέματα που διέθεταν οι παίκτες του, παρά τα τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα 7 ημερών, προηγούμενος με 12-9 στα 3:37 για το φινάλε, με τον Πανιώνιο απλά να μειώνει στο τελικό 12-10.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε το προβάδισμα στη σειρά των μικρών Τελικών που μεταφέρεται την προσεχή Τετάρτη στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης (10/5, 20:30), εκεί όπου στόχος είναι το διπλό, ώστε να κλείσει μια μαγική σεζόν με την κατάληψη της 3ης θέσης στην Ελλάδα και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και του αγώνα ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 4 γκολ, ενώ ακολούθησαν με τρία ο Χονδρκούκης και με δύο οι Αλαμάνος, Βίτσκοβιτς.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος 12-10 (3-4, 3-2, 3-3, 3-1)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 4, Μυρίλος, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 3, Βίσκοβιτς 2, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Σολανάκης, Καβουσανός, Τσιαβαλιάρης.Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Μπιτάντζε 3, Γεωργακόπουλος, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης, Γούνας 3, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

VIDEO: https://www.instagram.com/p/Cr6PMElAN0g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again












 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728