Στη «μηχανή» του Απόλλωνα Σμύρνης για 3η σερί σεζόν ο Κωνσταντίνος Χονδροκούκης!

 



Στη «μηχανή» του Απόλλωνα Σμύρνης για 3η σερί σεζόν ο Κωνσταντίνος Χονδροκούκης!

Ένα ακόμη πολύτιμο… γρανάζι διατηρεί στη «μηχανή» της η αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία». Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Χονδροκούκη και για τη σεζόν 2023-2024!

Ο 24χρονος (στις 15 του προσεχούς Ιουνίου) ποιοτικός περιφερειακός πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, έχοντας κι εκείνος πολύ σημαντική συμβολή στη θριαμβευτική ευρωπαϊκή πορεία με την κατάκτηση του LEN Challenger Cup, αλλά και στην επίτευξη της εξόδου στην Ευρώπη για 5η σερί χρονιά μέσω της 3ης θέσης της Α1, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League (2023-2024).

Ο Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά το κυανόλευκο σκουφάκι για 3η διαδοχική χρονιά, μέτρησε φέτος 28 γκολ στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο και ακόμη 20 σε 14 αγώνες στην Ευρώπη! Μάλιστα κάποια εκ των γκολ του ήταν πολύ κρίσιμα και ήρθαν σε σπουδαίες για τον Απόλλωνα αναμετρήσεις.

Στην 2η του χρονιά στην «ελαφρά ταξιαρχία» ο 24χρονος περιφερειακός ήταν εξαιρετικός, συμβάλλοντας τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού της ομάδας – οικογένειας του Νίκου Δεληγιάννη.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo,gr, με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Απόλλωνα για 3η συνεχόμενη χρόνια. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί και θα καταβάλλω τα μέγιστα για να τους υλοποιήσουμε».

Ο Χονδροκούκης γίνεται ο 5ος παίκτης του περυσινού ρόστερ που ανανεώνει τη συνεργασία του μετά τους Σολανάκη, Μπογκντάνοβιτς, Γαλανόπουλο και Γαρδίκα.

  

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728