ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από χρόνια στα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ η ομάδα μας θα αποχωριστεί κάποια δικά της παιδιά που μεγάλωσαν στο Κλειστό γήπεδο της Ριζούπολης και αφού εκπαιδεύτηκαν με τους προπονητές μας, προσέφεραν μεγάλες υπηρεσίες στο Βόλεϊ του Συλλόγου. Για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία, αποφάσισαν μαζί μας, να συνεχίσουν διαφορετικά την ενασχόληση τους με το άθλημα μας.

Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΣΔΡΑΒΟΠΟΥΛΟΥ η διαγώνια μας, μεγάλωσε στο γήπεδο μας για πολλά χρόνια από την τρυφερή ηλικία των 11 χρόνων στις Ακαδημίες και πλέον θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την νέα πρόκληση, παίρνοντας πολλά παιχνίδια  στην ομάδα που θα επιλέξει.

Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ αντίστοιχα από την ίδια ηλικία στις Ακαδημίες μας, αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική πορεία καθώς εκτός των άλλων είναι πλέον μία λαμπρή επιστήμων και θα συνεχίσει με προτεραιότητα τις σημαντικές σπουδές της.

Η ΖΑΡΕΙΦΟΥΛΑ ΜΗΤΣΗ συμπλήρωσε 8 χρόνια στην ομάδα μας και μετά από τον αναπάντεχο σοβαρό τραυματισμό της, θα προσπαθήσει να ανακάμψει και να κερδίσει το χαμένο έδαφος με σκληρή προσπάθεια σε νέα ομάδα.

Η ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΥ που ήρθε στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ από τις κορασίδες της ΑΕΚ, συμπλήρωσε 5 χρόνια στην ομάδα μας και πλέον θέλει να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής σε νέα ομάδα  από τη θέση της πασαδόρου.

Αλλά εκτός από τα ‘’δικά μας’’ παιδιά, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και τις αθλήτριες που αποφάσισαν να συνεχίσουν σε νέα ομάδα.

Ευχαριστούμε την έμπειρη ΜΙΡΕΛΛΑ ΣΥΛΛΑ, μία αθλήτρια με ιδιαίτερη συνέπεια και ικανότητες, για την μεγάλη προσφορά της την περασμένη χρονιά στην ομάδα μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία όπου διαλέξει να συνεχίσει.

Ευχαριστούμε την ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΚΟΝΟΠΑΤΣΚΑ για την προσφορά της και της ευχόμαστε κάθε διάκριση στην επαγγελματική της πορεία και στην αθλητική ζωή της.

Αλλά ίσως λίγο περισσότερο (ανθρώπινες αδυναμίες είναι αυτές) ευχαριστούμε την ΣΟΦΙΑ ΜΠΛΕΚΑ που όσα χρόνια ήταν μαζί μας, ταυτίστηκε με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και έδωσε την ψυχή της για την ομάδα. Η πόρτα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα είναι πάντα ανοικτή στη Σοφία ‘’μας’’ γιατί τέτοια παιδιά σπανίζουν στον αθλητισμό και την κοινωνία μας!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ








 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728