Ηρωϊκός ο Απόλλων Σμύρνης, πάλεψε με τις «αντιξοότητες» λυγίζοντας στο τέλος

 


Ηρωϊκός ο Απόλλων Σμύρνης, πάλεψε με τις «αντιξοότητες» λυγίζοντας στο τέλος

Την ήττα με 15-9 από τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον 3ο Ημιτελικό της Α1 των Ανδρών, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Λαιμού γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης, που «λύγισε» στο τέλος, έχοντας να αντιμετωπίσει πέρα από μία ποιοτική ομάδα και μια εχθρική διαιτησία, η οποία ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Μάλιστα στα 40 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε αποβλήθηκε για διαμαρτυρία από τον διαιτητή Αχλαδιώτη («έντονη» γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, παρά το ότι μόνο έντονη δεν ήταν, αλλά αντιθέτως κόσμια και σε ήρεμο ύφος) ο προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχίας», Νίκος Δεληγιάννης, που θα εκτίσει ποινή έξι αγωνιστικών και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στους μικρούς Τελικούς με τον Πανιώνιο που ξεκινούν το προσεχές Σάββατο (6/5) στις 19:00 στο Σεράφειο και κρίνονται στις δύο νίκες.

Ο Απόλλων Σμύρνης, που διαμαρτύρεται και για δύο μη καταλογισθέντα πέναλτι, προηγήθηκε 2-1 στην 1η περίοδο με τη Βουλιαγμένη να παίρνει ακολούθως προβάδισμα με 7-3, προτού οι «κυανόλευκοι» αντιδράσουν μειώνοντας στο 7-5 του ημιχρόνου.

Στα 5:38 πριν το τέλος της 3ης περιόδου αποβλήθηκε για βιαιοπραγία ο Μόκκας (χάνει τον 1ο μικρό Τελικό με τον Πανιώνιο), με τη Βουλιαγμένη να ευστοχεί στο πέναλτι (9-5) και τον Απόλλωνα να παίζει με παίκτη λιγότερο, αλλά και περίσσιο πάθος, για τα επόμενα 4 λεπτά στα οποία δέχτηκε μόλις ένα γκολ (10-5 στα 1:54).

Μάλιστα η «ελαφρά ταξιαρχία» όταν επανήλθε η αριθμητική ισορροπία μείωσε σε 10-7 (σκορ 3ης περιόδου), χάνοντας πέναλτι για το 10-8 στα 5:26 για το φινάλε και δεχόμενη το 11-7 στα 4:43 σε φάση στην οποία η μπάλα φάνηκε να μην περνά τη νοητή γραμμή του τέρματος (πρώτα ήρθε η υπόδειξη από τον διαιτητή και ακολούθως ο επόπτης σήκωσε τα χέρια). Κάπου εκεί το ματς τελείωσε, ουσιαστικά, με τον Απόλλωνα να εστιάζει στους μικρούς Τελικούς με τον Πανιώνιο και τη διεκδίκηση της 3ης θέσης.

Βράβευση στο ημίχρονο από τη Βουλιαγμένη

Στο ημίχρονο, σε μία πολύ όμορφη και αξιέπαινη κίνηση, η πρόεδρος του ΝΟ Βουλιαγμένης, Στέλλα Τίγκα απέδωσε τιμητική πλακέτα στον Tιμ Mάνατζερ του Απόλλωνα Σμύρνης, Σπύρο Μίντζη, για την κατάκτηση του Challenger Cup.

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 15-9 (1-2, 6-3, 3-2, 2-2)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίβοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 2, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ Ντ. 3, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Mόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Μυρίλος, Τουρκομένης, Τσιαβαλιάρης

 










 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728