Κατάμεστο Σεράφειο στην υποδοχή των Κυπελλούχων Ευρώπης και γιορτή παρά την ήττα! (Pics+Vid)

 



Κατάμεστο Σεράφειο στην υποδοχή των Κυπελλούχων Ευρώπης και γιορτή παρά την ήττα! (Pics+Vid)

Το Σεράφειο κολυμβητήριο φόρεσε το ευρωπαϊκό του κουστούμι στον 2ο Ημιτελικό της Α1 των Ανδρών στην υποδοχή των Κυπελλούχων Ευρώπης, κι όπως άρμοζε στην περίσταση οι εξέδρες γέμισαν ασφυκτικά.

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα αποθέωσαν τον Νίκο Δεληγιάννη, τον Δημήτρη Μιτελούδη και τους παίκτες για τον προ τριών ημερών ευρωπαϊκό θρίαμβο με τα συνθήματα και τα τραγούδια να είναι ασταμάτητα από την αρχή μέχρι και το τέλος, έστω και αν η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του ΝΟΒ γνωρίζοντας την ήττα με 16-13 σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που έφερε τη σειρά στο 1-1.

Έτσι η πρόκριση στους Τελικούς θα κριθεί σε 3ο αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (4/5) στις 18:00 στο κολυμβητήριο του Λαιμού, με τον Απόλλωνα να έχει μία ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσει, στην 6η του χρονιά στην Α1, την παρθενική παρουσία του εκεί και να γράψει εκ νέου φέτος ιστορία.

Οι φίλαθλοι, απόψε, άρχισαν να συρρέουν σχεδόν μία ώρα πριν την έναρξη του Ημιτελικού στο Σεράφειο, που στο πρώτο σπριντ ήταν κατάμεστο!

Τα συνθήματα για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού δονούσαν την ατμόσφαιρα με τους «κυανόλευκους» να μπαίνουν δυναμικά στο ματς προηγούμενοι με 3-1. Ακολούθως ο ΝΟΒ αντέδρασε παίρνοντας το προβάδισμα με 6-4 στην 1η περίοδο, το οποίο και διατήρησε έως το ημίχρονο (7-9). Στις αρχές της 3ης περιόδου ο Μόκκας με δύο γκολ ισοφάρισε σε 9-9, αλλά η Βουλιαγμένη ξέφυγε εκ νέου με τρία μπαίνοντας στην 4η με το 13-10 υπέρ της.

Επηρεασμένοι, ενδεχομένως, και από την κούραση οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν με τον κόσμο στο φινάλε, πάντως, να τους χειροκροτά θερμά και ειδικά τον αρχηγό Μανώλη Σολανάκη, που σκόραρε πέντε γκολ.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Βουλιαγμένης 13- 16(4-6, 3-3, 3-4, 3-3)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 2, μόκκας 2, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος 2, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 5, Καβουσανός, Μυρίλος, Τουρκομένης, ΤσιαβαλιάρηςΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίβοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 4, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ Ντ., Αλαφραγκής 3, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Κωνσταντόπουλος.

Φωτογραφίες: Σεβαστή Βρακατσέλη










 https://www.instagram.com/p/CrwCmZbA4jk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again



Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728