ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ 

ΤΟΥ «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ»

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Το Δ.Σ. του «Γ. Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε τακτική γενική συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 2 του ν. 4726/2020 και τα άρθρα 8,11 & 12 του καταστατικού, η οποία θα γίνει την 26η Ιουνίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09: 00 στην Αίθουσα Τροπαίων του Συλλόγου ( Λεωφόρος Ηρακλείου 119, Ριζούπολη) με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.                  Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού από την τελευταία απολογιστική συνέλευση μέχρι τις 30/6/2023.

2.                  Ανάγνωση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής

3.                  Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

4.                  Υποβολή παραιτήσεων των μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. και ανάκληση της εντολής (παύση) για τυχόν μη παραιτηθέντα μέλη

5.                  Εκλογή δύο μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.

6.                  Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου και νέας  Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη επίτευξης  απαρτίας, σύμφωνα με το καταστατικό, ή γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 28η  Ιουνίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο, ανεξαρτήτως απαρτίας, με τα αυτά θέματα ημερήσιας διάταξης.

            Υποψηφιότητες για πρόεδρο και μέλη  του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, υποβάλλονται γραπτώς στη γραμματεία του Συλλόγου μέχρι και την 20η  Ιουνίου 2023 και ώρα 15:00 μαζί με υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου ότι δεν έχει κώλυμα στο πρόσωπό του από τα αναφερόμενα στον ν. 2725/99 όπως ισχύει και το καταστατικό.

            Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου, εφόσον έχει παρέλθει ένα έτος από την εγγραφή τους και εφόσον έχουν καταβάλει ή καταβάλουν έως την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης τη συνδρομή των 12 τελευταίων μηνών πριν από αυτήν.

 

 

Αθήνα 9/06/2023

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                Ο Γενικός Γραμματέας

 

ΠΑΝ. ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ                                                 ΚΩΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728