Το τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέκο Μπάρδα για τη σεζόν 2023-2024



Το τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέκο Μπάρδα για τη σεζόν 2023-2024

Ο μπόμπερ του Απόλλωνα και των εθνικών κατηγοριών θα είναι παρών στην νέα προσπάθεια της ομάδας για το καλύτερο δυνατό και ως πρότυπο θα οδηγήσει και τα νέα παιδιά. Με την ανανέωση της συνεργασία του ο ίδιος τόνισε:

Ερχόμενος στον Απόλλωνα στα μισά της προηγούμενης σεζόν ήθελα να βοηθήσω την ομάδα γιατί από την προηγούμενη θητεία μου χρωστούσα πράγματα. Νομίζω τα καταφέραμε πολύ καλά, η ομάδα όχι μόνο σώθηκε με έντεκα συνεχόμενες νίκες και το απόλυτο στα πλέι άουτ, αλλά έπαιξε και πολύ καλό μπάσκετ και αυτή η σωτηρία ισοδυναμεί με πρωτάθλημα γιατί από τις 18 ομάδες της κατηγορίας υποβιβάστηκαν οι μισές. ΄Ηταν ψυχοφθόρο καθότι περιμέναμε έως τις 2 Ιουλίου για να δούμε από τα μπαράζ ανόδου τι θα γίνει και τελικά με την άνοδο του Πανελλήνιου η ομάδα σώθηκε. 

Για την παρουσία του και την επόμενη χρονιά στον Απόλλωνα ανέφερε :

Θα είμαστε μία καινούργια ομάδα με βάση τα έμπειρα παιδιά τους νέους που έμειναν και με τις προσθήκες και το νέο coach η ομάδα θέλουμε να είναι ανταγωνιστική να παίξει καλό μπάσκετ και να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Η προσδοκία μου στην τελευταία μου χρονιά στο χώρο είναι ο Απόλλωνας να γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και να πετύχει τους στόχους του. 

Αλέκο σ ευχαριστούμε που θα τιμήσεις την φανέλα του Απόλλωνα την επομένη χρονιά και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728