Σημαντική μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Παντελής ΠανουργιάςΣημαντική μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Παντελής Πανουργιάς


Σε μια εντυπωσιακή μεταγραφή προχώρησε χθες η ομάδα μας.
Ο Παντελής Πανουργιάς, ο γνωστός στόπερ από το πέρασμα του από υψηλότερες κατηγορίες, είναι πια μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο 25αχρονος αμυντικός, αποτελούσε κύριο στόχο μας από την πρώτη στιγμή, ο ίδιος όμως δίσταζε να μετακομίσει σε ομάδα Γ΄ Εθνικής, καθώς το πρωτάθλημα αυτό, θεωρείται υποβαθμισμένο.
Μετά από πολλές συζητήσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας μας, βλέποντας ποιος την προπονεί  και ποιες κινήσεις γίνονται, πείσθηκε ότι ο Απόλλωνας Σμύρνης, μόνο ομάδα… Γ΄ Εθνικής δεν είναι.
Ο Πανουργιάς, γεννημένος το 1998, είναι αυτό που ο προπονητής μας ζητούσε.
΄Ενας πανύψηλος αμυντικός (190 εκατοστά), με πολλές εμπειρίες και με πολύ καλή τεχνική.
΄Ετσι η αμυντική μας γραμμή, αποκτά από σήμερα ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα.
Ο Πανουργιάς, ξεκίνησε την πορεία του από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, στα 15 του έκανε το μεγάλο άλμα και βρέθηκε  στις ομάδες υποδομών του Augsburg, από τις πιο οργανωμένες στη Γερμανία.
΄Ενας τραυματισμός και λάθος επιλογές, τον ξανάφεραν στην Ελλάδα, αγωνίσθηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα στην Σούπερ Λιγκ 1, φόρεσε στη συνέχεια τη φανέλα ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 και τελευταία αυτή της Καλαμάτας.
Αυτό που ο ίδιος επιζητεί και ο Απόλλων Σμύρνης θα του δώσει, είναι ένα νέο ξεκίνημα για να ξανακάνει το άλμα στην καριέρα του.
Ο Απόλλωνας Σμύρνης, ομάδα με βαρύ ιστορικό όνομα, με νέα φιλοσοφία, με υψηλών προδιαγραφών προπονητικό τιμ και με τη χαμένη αίγλη του, που προσπαθεί να ανακτήσει, είναι η ομάδα, που μπορεί να δώσει αυτό που τα παιδιά με όνειρα, επιζητούν.
΄Ενα οικογενειακό περιβάλλον, σωστή εκγύμναση, υγιές κλίμα και την αύρα που η ομάδα της Ριζούπολης ξαναβρίσκει.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728