Στήνεται σιγά - σιγά η βάση της ομάδας μας...

Στήνεται σιγά - σιγά η βάση της ομάδας μας...

Έχοντας μόνο λίγες εβδομάδες και ξεκινώντας με… μηδέν παίκτες, ο Απόλλωνάς μας, βρίσκει σιγά σιγά το δρόμο του.

Καθώς το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ για μια ομάδα και σε τέτοια φάση, αποτελεί ο προπονητής και το τημ του, η διοίκηση έκανε την τεράστια υπέρβαση και έφερε έναν ώριμο τεχνικό, με μεγάλες περγαμηνές τόσο ως παίκτη όσο και σαν προπονητή που είχε φυσικά και το τεράστιο αβαντάζ, να μιλάει τη γλώσσα μας και να ξέρει γενικά τι σημαίνει Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ο Ρόναλντ Γκόμεζ, αποτελεί έτσι κίνητρο για όσα παιδιά έχουν όνειρο να ανέβουν γρήγορα τα σκαλοπάτια στην καριέρα τους, αφού και μόνο η πρόσληψη του δείχνει πόσο ψηλά βάζει ο Απόλλωνας τον πήχυ για το μέλλον.

 Το προπονητικό τημ, συμπληρώθηκε γρήγορα με άτομα που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του προπονητή μας και φυσικά του συλλόγου μας.


Ο Ιάσωνας Βασιλειάδης, νέος με ήδη αρκετές εμπειρίες θα είναι ο υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση των παικτών μας, ενώ ο Παναγιώτης Βασιλείου, παλιός γνώριμος του Απόλλωνα θα είναι υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων μας.


Φροντιστής ο επίσης Απολλωνιστής, Κώστας Παπαμάργαρης, σε ένα γνωστό πόστο για αυτόν, σε μια ευαίσθητη και κοπιαστική αποστολή.


Με τον τεχνικό μας διευθυντή  Σάββα Μπιτσώρη, έχουν ριχθεί άπαντες με τα μούτρα στη δουλειά για τη δημιουργία μιας ομάδας, που ναι μεν θα χρειαστεί το χρόνο της, αλλά οι στόχοι θα είναι μονίμως οι ίδιοι.


Να δίνουν χαρά, με την προσπάθεια τους στο γήπεδο, στους απανταχού Απολλωνιστές και να ξαναφέρουν στο γήπεδο τους αγνούς και αληθινούς φίλους του ποδοσφαίρου.


Που θα χειροκροτούν και θα επικροτούν τα νέα μας παιδιά που θα φορέσουν τη φανέλα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" και θα νοιώθουν περήφανοι για το ήθος και την αγωνιστική προσπάθεια των παικτών μας.

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728