Ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε εχτές σε φιλικό αγώνα από την ΑΕΚ Β' με σκορ 0-4

 

 

 Ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε εχτές σε φιλικό αγώνα από την ΑΕΚ Β' με σκορ 0-4

Το σκορ άνοιξε η ΑΕΚ Β’ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον  Λαμαράνα να σουτάρει η μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό του Απόλλωνα και αυτή να καταλήγει στον Γκολφίνο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 13ο λεπτό ο Χριστόπουλος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι από ιδανική θέση μέσα στην περιοχή όμως τρία λεπτά αργότερα ήταν αυτός που βρήκε πολύ ωραία στο χώρο τον Λαμαράνα, ο οποίος «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον Νίκα και σημείωσε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ Β’. Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πάσα του Νίκα, μετά από την πίεση που άσκησαν οι επιθετικοί της ΑΕΚ στην αντίπαλη άμυνα, και πλάσαρε άψογα για να κάνει το 0-3. Στο 42ο λεπτό η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ, όμως ο Ανδρικόπουλος που ακολούθησε την αρχική προσπάθεια του Γκολφίνου και έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε στο δοκάρι.

Το 0-4 ήρθε στο 84ο λεπτό με πλασέ του Σταμούλη μέσα από την περιοχή, ενώ στο 87ο λεπτό η ΑΕΚ είχε και άλλο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Κατσίκα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα τώρα χτίζεται και θα ενισχυθεί άμεσα και με παίκτες. Περιμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων Σμύρνης χρειάζεται τη στήριξή μας.

 












Φωτογράφιση: Βαγγέλης Ζαρδής

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728