Ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αθλητίατρο και Διευθυντή Ορθοπεδικό Χειρουργό του ΙΑΣΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ και του τμήματος Αθλητικών Κακώσεων, κ. Ιντζόγλου ΚωνσταντίνοΟ Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αθλητίατρο και Διευθυντή Ορθοπεδικό Χειρουργό του ΙΑΣΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ και του τμήματος Αθλητικών Κακώσεων, κ. Ιντζόγλου Κωνσταντίνο

Ο γιατρός, έχοντας περάσει από τον επαγγελματικό αθλητισμό (υπήρξε τερματοφύλακας σε ομάδες όπως ο Απόλλων Σμύρνης, ο Αχαρναϊκός και ο Ηλυσιακός) γνωρίζει από πρώτο χέρι τη σημασία της σωστής και άμεσης θεραπείας στην ποιότητα ζωής ανθρώπων με υψηλές λειτουργικές απαιτήσεις. Η ειδίκευση που πήρε στο ΚΑΤ τον έφερε στην πρώτη γραμμή των επειγόντων περιστατικών, ενώ για δέκα χρόνια υπήρξε γιατρός και επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του ίδιου Νοσοκομείου. Στη συνέχεια το 2017 έλαβε την Πανευρωπαϊκή Υποτροφία Της ESSKA (Πανευρωπαϊκή Γόνατος, Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων). Έχει αναλάβει την ιατρική υποστήριξη πολλών ομάδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϋ, Καράτε και ταεκβοντο στο παρελθόν.

Σήμερα είναι Διευθυντής της Β' Ορθοπεδικής Χειρουργικής και του τμήματος Αθλητικών Κακώσεων του ΙΑΣΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. Έχει διατελέσει Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής για 4 χρόνια και στο Metropolitan General.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728