Στο Αννόβερο για τη γιορτή του Champions League ο Απόλλων Σμύρνης! (Vid)

 



Στο Αννόβερο για τη γιορτή του Champions League ο Απόλλων Σμύρνης! (Vid)

Στο Αννόβερο της Γερμανίας έφτασε σήμερα το πρωί ο Απόλλων Σμύρνης, που θα μετάσχει στον Α’ Προκριματικό Όμιλο του Champions League, μαζί με την οικοδέσποινα ομώνυμη ομάδα και τις Χόνβεντ, Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» επιστρέφει στη γιορτή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ως η κάτοχος του LEN Challenger Cup. Ένα ιστορικό επίτευγμα που έκανε το όνομα του Συλλόγου να ακουστεί έντονα στην Ευρώπη.

Φέτος η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα του Champions League, διεξάγοντας μόλις έναν προκριματικό γύρο με την υπόθεση πρόκριση στη φάση των Ομίλων να γίνεται εξαιρετικά δύσκολη, αφού από κάθε προκριματικό όμιλο (τέσσερις συνολικά) το εισιτήριο παίρνει μόνο η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας.

Ο Απόλλων καλείται να αντιμετωπίσει ιστορικές και ποιοτικές ομάδες, αλλά άπαντες είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους το προσεχές τριήμερο στο Αννόβερο (8-10/9). Εδώ να σημειώσουμε ότι αν ένας αγώνας ολοκληρωθεί ισόπαλος τότε οδηγείται στα πέναλτι με τον νικητή να παίρνει δύο βαθμούς και τον ηττημένο έναν.

Σαφώς πολύ μεγάλο αγωνιστικό πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός στα πλευρά του αρχηγού και διεθνούς φουνταριστού Μανώλη Σολανάκη, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή για να στηρίξει ψυχολογικά την ομάδα, ωστόσο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Την αποστολή αποτελούν ο προπονητής Νίκος Δεληγιάννης, ο συνεργάτης του βοηθός προπονητής, Δημήτρης Μιτελούδης και οι αθλητές Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Μπάμπης Τρούλος, Μιχάλης Δίπλαρος, Νίκα Σουσιασβίλι, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Νίκος Γαρδίκας, Μανώλης Τσαχειλίδης, Μανώλης Σολανάκης (αρχηγός), Βασίλης Καβουσανός, Γιάννης Τόττης. Την ομάδα συνοδεύει ως αρχηγός αποστολής ο έφορος του ανδρικού τμήματος, Γιώργος Αγγελάκης.

Προπόνηση σήμερα στο Αννόβερο

Όπως αναφέραμε ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε σήμερα το πρωί στο Αννόβερο και έκανε και την πρώτη του προπόνηση εν όψει του αυριανού  (8/9, 19:30) πρώτου αγώνα με το Waspo 98 Hannover στο πολύ όμορφο ανοιχτό κολυμβητήριο «Volksbad Limmer», όπου θα διεξαχθεί ο προκριματικός όμιλος. Θα ακολουθήσει, βέβαια, και άλλη προπόνηση αύριο το πρωί, ενώ σήμερα οι Νίκος Δεληγιάννης και Δημήτρης Μιτελούδης θα παρακολουθήσουν από κοντά την 1η αγωνιστική του ομίλου (οι «κυανόλευκοι» έχουν σήμερα ρεπό) και τις αναμετρήσεις Χόνβεντ – Ερυθρός Αστέρας και Αννόβερο – Μπαρτσελόνα.

Σουσιασβίλι: «Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και μπορούμε να το κάνουμε».

https://www.instagram.com/p/Cw4jhkVR2Z2/ 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728