Νίκησε και την Πότσνταμ κι έκλεισε θέση στους ομίλους του Euro Cup ο Ευρωπαίος Απόλλων Σμύρνης!

 



Νίκησε και την Πότσνταμ κι έκλεισε θέση στους ομίλους του Euro Cup ο Ευρωπαίος Απόλλων Σμύρνης!

Ευρωπαίος τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκέμβρη θα συνεχίσει να είναι ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, αφού με τη σημερινή νίκη του με 19-11 επί της Πότσνταμ στην ανοικτή πισίνα της CN Barcelona για την 2η αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup και σε συνδυασμό με την ήττα της Μλάντοστ από την Μπαρτσελόνα (12-11) εξασφάλισε την πρόκρισή του στους Ομίλους της διοργάνωσης!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη έκανε το «δύο στα δύο» στη Βαρκελώνη, νικώντας εύκολα (μετά το 15-7 επί των Κροατών και) τους Γερμανούς κι έτσι είναι σίγουρα δεύτερη στον όμιλο, παίζοντας αύριο το μεσημέρι στις 2 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) για την πρωτιά ενάντια στην οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα.

Ο κύριος στόχος, αυτός της πρόκρισης, επετεύχθη, αφού οι «κυανόλευκοι» έβγαλαν στο νερό την ποιότητα που τους χαρακτηρίζει. Θέλουν, όμως, να συνδυάσουν αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία και με την πρώτη θέση στην κατάταξη και γι’ αυτό θα «παλέψουν» αύριο ενάντια στους οικοδεσπότες (έχουν επίσης 6 πόντους).

Ο κάτοχος του LEN Challenger Cup Απόλλων Σμύρνης θα παίξει στους ομίλους του Euro Cup από τις 7 Οκτωβρίου μέχρι και τις 9 Δεκέμβρη, στοχεύοντας κι εκεί στη διάκριση δίνοντας έξι αγώνες σε όμιλο 4 ομάδων που θα κληρωθεί (τρεις αγώνες στο Σεράφειο και τρεις εκτός), απ’ όπου και θα προκριθούν στη φάση των «16» του Euro Cup οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Στο σημερινό ματς ο Νίκος Δεληγιάννης μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του με 9 εξ αυτών να χρίζονται σκόρερ και τους Αλέξανδρο Αλαμάνο και Μανώλη Τσαχειλίδη να πετυχαίνουν από 4 έκαστος.

Πότσνταμ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 11-19 (2-5, 3-6, 1-5, 5-3)

Πότσνταμ (Αλεξάντερ Τσίγκιρ): Βουκόσεβιτς, Χούπε 1, Τάουμπερτ 2, Ζέζελι 1, Φέλιξ Κόρμπελ, Κούγκλερ, Γκρόσε, Άρνολντ 2, Φέρντιναντ Κόρμπελ 4, Χόφμαν 1, Μπούργκερ, Ούλριχ, Ντόρτμαν

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 4, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας 1, Τρούλος 2, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 3, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης 4, Τόττης, Καβουσανός












Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728