Το Σάββατο (7/10) στις 15:30 η σπουδαία ευρωπαϊκή «μάχη» με τη Σαβόνα στο Σεράφειο!





Το Σάββατο (7/10) στις 15:30 η σπουδαία ευρωπαϊκή «μάχη» με τη Σαβόνα στο Σεράφειο!

 

Το Σεράφειο είναι έτοιμο να φορέσει για πρώτη φορά φέτος το ευρωπαϊκό του κουστούμι και να φιλοξενήσει μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή «μονομαχία» του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης!

Η κάτοχος του LEN Challenger Cup «ελαφρά ταξιαρχία» θα υποδεχτεί το προσεχές Σάββατο (7/10) στις 15:30 τη φιναλίστ του περυσινού Euro Cup ιταλική Σαβόνα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του φετινού Euro Cup!

Ένας σπουδαίος αγώνας, ο πρώτος για τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη σεζόν 2023-2024 στην Ευρώπη στο… καυτό «σπίτι» του, που πέρυσι, με τις γεμάτες εξέδρες του και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι φίλαθλοί του, τον ώθησε στην θριαμβευτική πορεία μέχρι και την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας!

Σαφώς ο αντίπαλος είναι ομάδα μεγάλης δυναμικής και οι «κυανόλευκοι» θα χρειαστούν τη στήριξη του κόσμου στην προσπάθειά τους να ξεκινήσουν δυναμικά σ’ έναν πάρα πολύ απαιτητικό Όμιλο στον οποίο μετέχουν ακόμη η περυσινής κάτοχος του Euro Cup ουγγρική Βάσας και η επίσης ουγγρική Χόνβεντ.

Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Σαβόνα θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14:30, μία ώρα, δηλαδή, πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Τα εισιτήρια τιμώνται προς 5 ευρώ το ένα, ενώ στην είσοδο του Σεράφειου θα διατίθενται και τα φετινά εισιτήρια διαρκείας που εξασφαλίζουν στον κάτοχό τους την είσοδο σε όλους τους αγώνες του Απόλλωνα Σμύρνης σε Ελλάδα και Ευρώπη για τη σεζόν 2023-2024. Θυμίζουμε πως το κόστος των εισιτηρίων διαρκείας ανέρχεται στα 60 ευρώ με συνοδευτικό το φετινό αγωνιστικό σκουφάκι της ομάδας με το «αστέρι» της κατάκτησης του LEN Challenger Cup και σε 45 ευρώ δίχως το σκουφάκι.

Εννοείται πως όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί κάρτα διαρκείας ή εκείνοι που θα το κάνουν τη μέρα του αγώνα εισέρχονται στο Σεράφειο με την επίδειξή του.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 





Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728