ΜΗΔΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ … Ένα άρθρο για την αντιμετώπιση της ομάδας του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης από τη διαιτησία

ΜΗΔΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ …

Στο 97!!! δέχεται το γκολ της ισοφάρισης ο Απόλλωνας Σμύρνης στον χθεσινό αγώνα του με τον Ηλυσιακό.

Ενώ έχουν δοθεί υπερβολικά από το διαιτητή 6 λεπτά καθυστέρηση και ενώ ο επόπτης παραδέχεται ότι ο αγώνας έπρεπε να είχε ήδη λήξει.

Σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα πάντα κάτι συμβαίνει, πάντα κόντρα στον Απόλλωνα, ώστε να μην κερδίζει. Εντάξει, η ομάδα δεν έχει γίνει η υπερομάδα, όχι. Παρ’ όλα αυτά όμως, σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια μέχρι  τώρα εμφανίζεται  να είναι καλλίτερη του αντιπάλου, να έχει περισσότερη κατοχή και να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες.

Στο χθεσινό παιγνίδι, αφού ο Απόλλωνας έχει προηγηθεί, ο διαιτητής δεν σφυρίζει τη λήξη του αγώνα, μέχρι…να ισοφαρίσει η ομάδα μας -με ένα τέρμα που μπαίνει βέβαια κάθε….10 χρόνια-.
Ο ανεκδιήγητος  διαιτητής αφού μας έχει δώσει 7!!! κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων η μια στον Πατίλα, στον οποίο έχουν προηγηθεί πάνω του τουλάχιστον 3 φάουλ που δεν του δίνονται, ώστε -σημαδεμένος-να δεχθεί στο 29΄ κίτρινη και …τυχαία δεν αγωνίζεται στον επόμενο αγώνα στην Κρήτη, από την οποία εντελώς τυχαία προέρχεται και ο διαιτητής. Σε 4 λεπτά (25΄-29΄), ο διαιτητής φορτώνει με κίτρινες και τα δυο μας αμυντικά χαφ, σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα.

Στον πρώτο αγώνα μας με τον Αλμυρό, ο διαιτητής μας καταλογίζει ανύπαρκτο πέναλτυ στο 3΄ και ενώ βρίσκεται 70 μέτρα μακριά….
Στην Επισκοπή, ανύπαρκτο πέναλτυ, δεύτερη απίστευτη κίτρινη στον Ρίντι Σάλα για θέατρο!!! ώστε να μείνουμε νωρίς με 10 παίκτες.
Στο Πέραμα πολύ κακός διαιτητής, ενώ στην Πετρούπολη και με το σκορ στο 2-1, σφυρίζει 1,5 λεπτό!!! νωρίτερα τη λέξη απολογούμενος ότι …μπερδεύθηκε.

Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα, που διδάσκει ήθος και βγάζει μόνο υγεία, προωθώντας πολλά νεαρά Ελληνόπουλα και  μάχεται να  σταθεί στα πόδια του ξανά.
Δεν θέλει βοήθεια αλλά απαιτεί σεβασμό και τίμια διαχείριση.
Γιατί αλήθεια τέτοιο μένος κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία?

Ποιος δεν θέλει την ομάδα της Ριζούπολης, που παραμένει από τις πιο συμπαθείς ομάδες στην Ελλάδα?

Η ομάδα μας, δεν θα αλλάξει φιλοσοφία, θα παραμείνει πιστή στο δρόμο που χάραξε για ποδόσφαιρο με ήθος και αξιοπρέπεια.

Καλούμε όλους τους υπεύθυνους, να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό προς τον ιστορικό μας σύλλογο, σεβασμό στον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας.

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728