Εκπληκτική εμφάνιση και νίκη επί του ΝΟΧ πριν τη μεγάλη «μάχη» με τη Βάσας!

 



Εκπληκτική εμφάνιση και νίκη επί του ΝΟΧ πριν τη μεγάλη «μάχη» με τη Βάσας!

 

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 18-5 του ΝΟ Χανίων για την 6η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, πανηγύρισε την 5η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου και έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση πριν τη μεγάλη «μάχη» της προσεχούς Πέμπτης με τη Βάσας στο Σεράφειο (2/11, 21:00) για την 3η αγωνιστική του Euro Cup!

Μπορεί στην 1η περίοδο τα Χανιά να άσκησαν πίεση (2-2) και να προηγήθηκαν με 3-2 στα 6:20 για το ημίχρονο, αλλά η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην «ελαφρά ταξιαρχία». Βλέπετε ακολούθησε ένα 6-0 για τους «κυανόλευκους» που προηγήθηκαν με 8-3 στα 7:02 της 3ης περιόδου και με 14-5 στο φινάλε αυτής!

Ο Απόλλων δέχτηκε μόλις δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και κανένα στα 11 τελευταία λεπτά του αγώνα και αποδίδοντας… πανέμορφο και ομαδικό πόλο έφτασε στην επικράτηση, δείχνοντας, ότι έχει πιάσει πολύ υψηλό αγωνιστικό ρυθμό πριν τον πολύ κρίσιμο αγώνα με τη Βάσας.

Το βράδυ της Πέμπτης στις 21:00 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση με την πολύ περυσινή κάτοχο του Euro Cup και το Σεράφειο θα πρέπει να είναι κατάμεστο, ώστε ο περυσινός κάτοχος του Len Challenger Cup Απόλλων Σμύρνης να διεκδικήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις τη νίκη!

Σήμερα ο Νίκος Δεληγιάννης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, με τον Μπογκνάντοβιτς να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 4 γκολ, τους Γωνιωτάκη και Τρούλο να ακολουθούν από κοντά με 3 και τον εξαιρετικό 18χρονο Γιάννη Τόττη να σημειώνει δύο (όσα και οι Σουσιασβίλι, Τσαχειλίδης), αποδίδοντας καταπληκτικά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Βέβαια, όλοι ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσέφεραν με την επικράτηση να έρχεται για πολλοστή φορά ως αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Χανίων 18-5 (2-2, 4-1, 8-2, 4-0)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 1, Τρούλος 3, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 3, Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης 2, Σολανάκης, Καβουσανός, Τόττης 2, Τσιαβαλιάρης

ΝΟ Χανίων (Μανούσος Βιζυράκης): Σάχου, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης 1, Παππάς, Μπατάκης 1, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροφ 2, Τσιστράκης 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728