Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - Α΄ ΟΜΙΛΟΣ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


 Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 05/11/2023 - ΩΡΑ 17:00

 ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 


Μετά την πολύ μεγάλη προσπάθεια και την ευρωπαϊκή «μονομαχία» της περασμένης Πέμπτης με τη Βάσας στο Σεράφειο η «ελαφρά ταξιαρχία» στρέφει την προσοχή της ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει αύριο (5/11) στις 17:00 στο κολυμβητήριο της Χωράφας τον γηπεδούχο ΓΣ Περιστερίου για την 7η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών. 

Πρόκειται για μία απαιτητική αναμέτρηση για τους «κυανόλευκους», με δεδομένο ότι το Περιστέρι βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης του 1ου ομίλου με έως τώρα απολογισμό 13 βαθμών, τεσσάρων νικών, μιας ισοπαλίας και μιας ήττας (από τον Ολυμπιακό) με γκολ 62-56.

Από την άλλη ο Απόλλων Σμύρνης είναι δεύτερος με 15 βαθμούς (5 νίκες και μία ήττα από τον Ολυμπιακό με 9-8) με γκολ 82-46 και θέλει το «τρίποντο» στη Χωράφα, ώστε να διευρύνει τη διαφορά από την 3η θέση και βεβαίως να συνεχίσει την εξαιρετική έως τώρα συγκομιδή βαθμών.

Μάλιστα η «ελαφρά ταξιαρχία», που ήδη έχει βγάλει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, έχει μπροστά της, μέχρι και τις αρχές του Δεκέμβρη 11 αγώνες (8 για την Ελλάδα και 3 για την Ευρώπη), κάτι που σημαίνει ότι θα δίνει ματς ανά τρεις μέρες, με το επόμενο από το αυριανό να είναι εκείνο της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο. 

Προέχει, βεβαίως, ο αυριανός απαιτητικός αγώνας με το ανταγωνιστικό Περιστέρι, στο οποίο είναι αποκλειστικά στραμμένη η προσοχή όλων.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728