Αύριο το βράδυ στις 9 μ.μ. ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχτεί την ουγγρική Βάσας για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup

Αύριο το βράδυ στις 9 μ.μ. ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχτεί την ουγγρική Βάσας για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup

 


Η ώρα πλησιάζει, η προσμονή μεγαλώνει! Αύριο το βράδυ στις 9 μ.μ. ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχτεί την ουγγρική Βάσας για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup με την προσδοκία το Σεράφειο να… σφύζει από κόσμο και να θυμίσει τις περυσινές θριαμβευτικές ευρωπαϊκές βραδιές (και όχι μόνο)! 

Οι κάτοχοι των δύο (εκ των τριών) ευρωπαϊκών τροπαίων της περυσινής σεζόν κοντράρονται σε μια σπουδαία «μονομαχία», κρίσιμη βαθμολογικά για την «ελαφρά ταξιαρχία».

Ο τροπαιούχος του Challenger Cup Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί την κάτοχο του περυσινού Euro Cup ουγγρική ομάδα με στόχο τη νίκη, που θα τον βάλει στο… παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «κυανόλευκοι» στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, παρά την πολύ καλή τους παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα των αναμετρήσεων, γνώρισαν ισάριθμες ήττες στο γκολ από Σαβόνα (εντός) και Χόνβεντ (εκτός) και μάλιστα με το ίδιο σκορ (12-11). Εξ ου και η κρισιμότητα της αναμέτρησης για τους «κυανόλευκους».

Από την άλλη η Βάσας έχει ξεκινήσει με δύο νίκες τη φάση των ομίλων επικρατώντας με 11-3 της Χόνβεντ εκτός έδρας και με 18-17 της Σαβόνα (που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 18-13 3:38 πριν τη λήξη) εντός.

Πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη, που είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους ενάντια σε μία πολύ ποιοτική ομάδα και να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο».

Η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώνεται απόψε με προπόνηση στο κολυμβητήριο του Φαλήρου (στο Σεράφειο θα προπονηθεί η Βάσας).

Οι πόρτες του Σεράφειου θα ανοίξουν αύριο στις 8 μ.μ., μια ώρα πριν τη σπουδαία αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup και ο κόσμος του Απόλλωνα θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά τον 8ο παίκτη του!

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Οι κάτοχοι διαρκείας εισέρχονται με την επίδειξη της κάρτας τους

Αύριο στις 9 γεμίζουμε το Σεράφειο!

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728