ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

 

Συγκινητική η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Ριζούπολης την Κυριακή.

Στον αγώνα κόντρα στην ιστορική ομάδα του Πανιώνιου, η παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων του Απόλλωνα και όχι μόνο, ήταν το ωραιότερο δώρο στην ομάδα μας και ιδιαίτερη ένεση αισιοδοξίας για τους ποδοσφαιριστές μας.

Αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία των οπαδών του Πανιώνιου, που έπαιξε ρόλο στο κλίμα που αρμόζει σ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ο στόχος του Απόλλωνα να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, παίρνει καθημερινά σάρκα και οστά, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει καθημερινά.

Μετά από μια μακρόχρονη απαξίωση σε όλους τους τομείς που έζησε ο Σύλλογος, βάζει τις βάσεις να ξαναφέρει τους γνήσιους φιλάθλους, τους υγιείς Απολλωνιστές και πάλι στο γήπεδο με αρχές του το ήθος και την αξιοπρέπεια, αξίες που λείπουν στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Στόχος του Απόλλωνα να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, να παίξει ένα όμορφο ποδόσφαιρο και να κάνει περήφανους τους ταλαιπωρημένους φίλους του.

Παρά το γεγονός ότι ήδη αντιμετωπίζεται ανάλογα από αυτούς που δεν θέλουν υγεία στο χώρο (πρώτο δείγμα οι συνεχιζόμενες άθλιες διαιτησίες), ο Απόλλωνας θα συνεχίσει με ψηλά το κεφάλι να μάχεται, χωρίς συμβιβασμούς και εξαρτήσεις.

Είναι υποχρέωση όλων μας να δώσουμε ελπίδα στα νέα παιδιά να βρουν στον Απόλλωνα, την ευκαιρία να ζήσουν τα όνειρα τους.

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728