ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ Γ.Σ. "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"

 

 Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε στα μέλη,τους οπαδούς,τους απανταχού φίλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους ότι, με αφορμή τη συμπλήρωση 132 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου μας, εκδόθηκε και τέθηκε ήδη σε κυκλοφορία το ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΜΝΗΜΗΣ, που περιέχει την ιστορία του Συλλόγου από το 1891 έως το 2023.

       Η μνημειώδης αυτή έκδοση, τεράστια σε όγκο πληροφοριών, φωτογραφιών, στατιστικών πινάκων και ιστορικού, γενικά, υλικού, σε έρευνα και επιμέλεια του μέλους του Δ.Σ.του Συλλόγου μας Ευάγγελου Λαμπρινού και με εν μέρει χρηματοδότηση του Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Αθηναίων, περιέχει ολόκληρη τη διαδρομή της αθλητικής παρουσίας και δράσης όλων των τμημάτων του προσφυγικού μας Συλλόγου, με πληροφορίες και ντοκουμέντα πολλά από τα οποία είναι άγνωστα ακόμα και σε παλιούς απολλωνιστές.

       Το Λεύκωμα αυτό,τυπωμένο  με επιμέλεια του μέλους του Απόλλωνα Ηλία Τάγκα σε 500 σελίδες πολυτελούς εκτύπωσης, διατίθεται από τη γραμματεία του  Συλλόγου μας στη συμβολική τιμή των 30 ευρώ η δε επίσημη, πανηγυρική παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Δεκεμβρίου.

        Θεωρούμε αυτονόητο ότι η ανεπανάληπτη αυτή έκδοση θα πρέπει να κοσμεί τη βιβλιοθήκη κάθε φίλαθλου που αγαπά τον Απόλλωνα αλλά και την ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

 

                                                                                         Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

     

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728