Τεράστια προσπάθεια, αλλά ήττα για τον Απόλλωνα που πήρε το χειροκρότημα του κόσμου (Pics)

 



Τεράστια προσπάθεια, αλλά ήττα για τον Απόλλωνα που πήρε το χειροκρότημα του κόσμου (Pics)

 

Επέστρεψε από το εις βάρος του 7-4 (στις αρχές της 3ης περιόδου), ισοφάρισε σε 7-7 με τεράστια προσπάθεια που… μύριζε ανατροπή και αργότερα σε 8-8 στα 6:28 για τη λήξη του αγώνα, αλλά τελικώς ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (8-10) από την πολύ ισχυρή ουγγρική Βάσας στην αναμέτρηση που έγινε στο Σεράφειο για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup!

Οι παίκτες της «ελαφράς ταξιαρχίας» έδωσαν τα… πάντα στο δεύτερο ημίχρονο και μπορούσαν να φτάσουν στο «τρίποντο» απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου (με 9 βαθμούς), αλλά οι λεπτομέρειες για ένα ακόμη αγώνα δεν ήταν με το μέρος τους. Γνώρισαν έτσι την 3η ήττα τους σε ισάριθμους αγώνες στη διοργάνωση εισπράττοντας, ωστόσο, θερμό χειροκρότημα στο τέλος από τους περίπου 300 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Σεράφειο και αναγνώρισαν την πολύ μεγάλη προσπάθεια των «κυανόλευκων».

Ο Απόλλων αμυντικά «πλήρωσε» τις κόντρες που έδωσε στη Βάσας και το χαμηλό ποσοστό στον παραπάνω (1/8 με 2/2 πέναλτι έναντι 1/5). Παρ’ όλα αυτά έμεινε στη διεκδίκηση του ματς ουσιαστικά μέχρι και το τέλος (δέχτηκε το 8-9 στα 5:11 με κόντρα και το 8-10 στα 3:04), κοιτώντας στα «μάτια» μια πάρα πολύ ισχυρή ομάδα και αποδεικνύοντας ότι διαθέτει την ποιότητα όχι μόνο να σταθεί αλλά και να νικήσει τέτοιους αντιπάλους. Του έλειψε και σήμερα η συγκέντρωση σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού και το… κάτι παραπάνω, που φαίνεται ότι διαθέτει και μέσω της δουλειάς θα βγει για τα καλά στην επιφάνεια στην πορεία της σεζόν.  

Όσον αφορά στην πρόκριση, υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για παρουσία στη φάση των 16 με τον Απόλλωνα να θέλει το 3/3, νίκη επί της Σαβόνα με δύο γκολ και νίκη της ιταλικής ομάδας (μόνο) επί της Χόνβεντ.         

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Βάσας 8-10 (2-4, 1-2, 4-2, 1-2)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας 1, Τρούλος, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 2, Τόττης, Σολανάκης, Καβουσανός

Βάσας (Σλόμπονταν Νίκιτς): Λιβάι, Ράσοβιτς 2, Ντέντοβιτς 1, Ραντέλοβιτς 1, Λάκατος, Σέλει – Ροσέρ, Ντάλα, Μπούριαν 5, Ζερινβάρι, Μπατόρι, Μπέντο, Μπατίζι 1, Μιζέι

 

Photo Credits: Σεβαστή Βρακατσέλη (ελεύθερες προς χρήση από τα ΜΜΕ)














 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728