Στη Σαβόνα ο Απόλλων Σμύρνης – Σύνθημα νίκης από Δεληγιάννη και Σολανάκη (Vids)

 



Στη Σαβόνα ο Απόλλων Σμύρνης – Σύνθημα νίκης από Δεληγιάννη και Σολανάκη (Vids)

 

Για τη Σαβόνα αναχωρεί αργά το απόγευμα από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που την Πέμπτη στις 16:30 (ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ιταλική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των «ομίλων» του Euro Cup.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην έδρα της Σαβόνα και συγκεκριμένα στην πισίνα «Carlo Zanelli» με την «ελαφρά ταξιαρχία» να στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη, ώστε να εξαντλήσει τις έστω και λίγες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι «κυανόλευκοι», που μετέχουν στον πιο δύσκολο όμιλο του φετινού Euro Cup, προέρχονται από τρεις οριακές ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και μεθαύριο στην Ιταλία θα αναζητήσουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα. Και είναι αποφασισμένοι να «παλέψουν» για να το κατακτήσουν.

Αυτό που χρειάζεται ο Απόλλων για να συνεχίσει να έχει μαθηματικές ελπίδες είναι νίκη επί της Σαβόνα με δύο γκολ διαφορά, ώστε σε περίπτωση ισοβαθμίας στο φινάλε να έχει υπερκεράσει την ήττα του με 12-11 στον αγώνα του α’ γύρου στο Σεράφειο (θυμίζουμε πως το «εισιτήριο» για τους 16 παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου).

Η μεθαυριανή αντίπαλος του Απόλλωνα και περυσινή φιναλίστ του Euro Cup πέραν της νίκης της στο Σεράφειο είχε ηττηθεί με 18-17 από τη Βάσας στην Ουγγαρία, ενώ είχε επικρατήσει με 14-7 εντός έδρας της Χόνβεντ. Στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι μόνη δεύτερη (6 νίκες, μία ήττα) έχοντας χάσει μόνο από την πανίσχυρη Προ Ρέκο (13-9).

Από τα παραπάνω συμπεραίνεται ότι το έργο των παικτών του Νίκου Δεληγιάννη μόνο εύκολο δεν είναι, ωστόσο, όπως τονίζει ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης «έχουμε μεγάλο κίνητρο να παίξουμε στην έδρα μιας καλής ιταλικής ομάδας και να ζητήσουμε το αποτέλεσμα».

 https://www.instagram.com/p/CzoW8YdMUhk/

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728