3Χ3 για τις Ακαδημίες μας στην Ε.Π.Σ.Α

 


3Χ3 για τις Ακαδημίες μας στην Ε.Π.Σ.Α

 

Ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο από πλευράς αποτελεσμάτων για τα τμήματα της Ακαδημίας που συμμετέχουν στην ΕΠΣΑ το οποίο μάλιστα συνδυάστηκε και με τα επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα των "αντρικών " ομάδων του Απόλλωνα Σμύρνης ( 2η συνεχόμενη νίκη, 0-2 τον Ελλοπιακό για την Γ΄ Εθνική)και του Απόλλωνα Αθηνών -Δάφνης ( ισοπαλία με τον 2ο της βαθμολογίας Κένταυρο Βριλησσίων, εκτός έδρας και με ανατροπή απο 2-0 σε 2-3 και λήξη 3-3 για το Α τοπικό ).

Για τις ακαδημίες μας τα τμήματα της Κ17 επικράτησαν του Κένταυρου Βριλησσίων με 1-0 ( προπονητής Ν.Καλογερόπουλος) και 0-2 του Ολυμπιακού Λιοσίων ( προπονητής Α. Αθανασόπουλος) και προχωρούν στην επόμενη φάση στους ομίλους των ισχυρών συνεχίζοντας την παράδοση της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων χρόνων σε αυτή την κατηγορία.

Το τμήμα της Κ15 ( προπονητής Κ. Ασημακόπουλος)πέτυχε νίκη με ανατροπή στον αγώνα με τον Κεραυνό Πετρούπολης (0-2 στο ημίχρονο 3-2 τελικό ) συνεχίζοντας στην επόμενη φάση επίσης στους ομίλους των "ισχυρών".

Το τμήμα της Κ13 ( προπονητής Σ. Τσορώνης)πήρε τους 3 βαθμούς άνευ αγώνα και συνεχίζει συλλέγοντας εμπειρίες από την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

 Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους!!!

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728