Εντός έδρας ισοπαλία με το Περιστέρι για τον Απόλλωνα, που «φωνάζει» δικαιολογημένα στο φινάλε (Pics)

 

 



Εντός έδρας ισοπαλία με το Περιστέρι για τον Απόλλωνα, που «φωνάζει» δικαιολογημένα στο φινάλε (Pics)

 

Εντός έδρας απώλεια βαθμών για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που αναδείχθηκε ισόπαλος 10-10 με το Περιστέρι στο Σεράφειο για την 14η αγωνιστική της Α1, με την «ελαφρά ταξιαρχία», ωστόσο, να έχει δικαιολογημένα παράπονα για τη φάση της ισοφάρισης στα 6’’, καθώς δεν σφυρίχτηκε οφσάιντ στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Ντρου Χόλαντ, που είχε προωθηθεί και βρισκόταν μέσα στα 2 μ. πριν και όταν έγινε το σουτ για το 10ο γκολ του ΓΣ Περιστερίου.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο είχε ελάχιστα προηγηθεί σφύριγμα για αποβολή υπέρ του Απόλλωνα με τους διαιτητές να σταματούν το παιχνίδι και το γκολ να μην μετρά. Ακολούθως η μπάλα χάθηκε και το ματς ολοκληρώθηκε στο 10-10.

Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση δίνοντας την ευκαιρία στο Περιστέρι να προηγηθεί με 7-5 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (5-6 το 1ο) και με 8-6 στα 1:43 της 3ης.

Εν συνεχεία, όμως, αντέδρασαν ισοφαρίζοντας με Σολανάκη (στα 0:44 της 3ης) και Χονδροκούκη (στα 5:39 της 4ης) σε 8-8. Το Περιστέρι πήρε εκ νέου το προβάδισμα στον παραπάνω με 9-8 στα 2:53 για τη λήξη του αγώνα, αλλά ο Χονδροκούκης ισοφάρισε σε 9-9 στον παραπάνω στα 1:29 και στην ίδια συνθήκη ο κορυφαίος σκόρερ του αγώνα με 4 γκολ, Μπάμπης Τρούλος, έβαλε μπροστά με 10-9 τον Απόλλωνα μόλις στα 21’’!

Στην τελευταία του επίθεση το Περιστέρι ανέβασε και τον Χόλαντ, που την ώρα του σουτ του Καρούντζου (που πέρασε από τα μπλοκ) βρισκόταν μέσα στα 2 μ.

Ο Απόλλων είχε χάσει με αποβολή με αντικατάσταση τον Γαρδίκα για διαμαρτυρία στα μισά της 2ης περιόδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι τον Μπεριστιάνο στα 3:05 της 3ης για τον ίδιο λόγο.  

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι διαιτητές απέβαλλαν με κόκκινη κάρτα αρχικά τον έφορο των «κυανόλευκων» Γιώργο Αγγελάκη και ακολούθως τον προπονητή, Νίκο Δεληγιάννη, που εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις αποφάσεις στο φινάλε με τον τελευταίο να κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Πλέον ο Απόλλων έχει μπροστά του το εξ αναβολής αγώνα Πρωταθλήματος της Τετάρτης (6/12, 21:00, Σεράφειο) με τον ΝΟΠ και ακολούθως τον εκτός έδρας αγώνα για το Euro Cup με τη Βάσας (9/12), που ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2023.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΓΣ Περιστερίου 10-10 (3-4, 2-2, 2-2, 3-2)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς, Μόκκας, Τρούλος 4, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 2, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Τσιαβαλιάρης

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 2, Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης






















 



Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728