ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

                                         


ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σε ανοδική πια πορεία η ομάδα μας, θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς αύριο κόντρα στην Επισκοπή.

Μια νίκη που θα δώσει βαθιές ανάσες στην Ελαφρά Ταξιαρχία στην προσπάθεια να απεγκλωβιστεί από τις τελευταίες θέσεις.

 Σε όλο τον πρώτο γύρο ο Απόλλωνας Σμύρνης -με εξαίρεση λίγα παιχνίδια- προσπάθησε και έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, αδιάφορο αν τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα έπρεπε.

Στόχος του προπονητή μας το ωραίο θέαμα, το επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι το …ταμπούρι της Γ’ Εθνικής, πράγμα που επικρότησαν οι οπαδοί μας και παραμένουν πιστοί στον Απόλλωνα Σμύρνης.


Η ομάδα τελειώνει σήμερα την προετοιμασία της, έχοντας τις γνωστές απουσίες λόγω τραυματισμών, όμως με την παρουσία πια και των τεσσάρων νέων αποκτημάτων της.


Ο Μελιόπουλος έδειξε από την πρώτη μέρα ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ οι Καλούδης, Ρόδης και Πίκουλης πήραν ήδη το βάπτισμα του πυρός και έδειξαν ότι θα βοηθήσουν.


Ο μόνος προβληματισμός που παραμένει για τον αυριανό αγώνα, είναι η ανησυχία που δημιούργησε ο ορισμός διαιτητή από τα Δωδεκάνησα και οι φήμες που τον ακολουθούν.

Ο επίσημος Απόλλωνας Σμύρνης περιμένει να διαψευσθούν οι φήμες αυτές, διότι δυστυχώς σε αρκετά παιχνίδια μέχρι τώρα η διαιτησία ήταν αυτή που αδίκησε ολοφάνερα την ομάδα μας.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728