Εξαιρετικές εμφανίσεις από την Προ Μίνι του Απόλλωνα στην έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος!




Εξαιρετικές εμφανίσεις από την Προ Μίνι του Απόλλωνα στην έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος!

Με εξαιρετικές εμφανίσεις «συνόδευσαν» την παρουσία τους στον 1ο γύρο της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κάτω των 11 ετών το διήμερο 12 και 13 Ιανουαρίου οι παίκτες της Προ Μίνι ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης!

Οι περισσότεροι από τους λιλιπούτειους αθλητές της «ελαφράς ταξιαρχίας» πήραν το… βάπτισμα του πυρός σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και όλοι τους τα πήγαν περίφημα στον Γ’ Όμιλο Αττικής που έγινε στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας!

Χάρηκαν τη συμμετοχή και πάλεψαν και τα τρία παιχνίδια που έδωσαν, σημειώνοντας μια νίκη με 4-0 επί του ΓΣ Περιστερίου και γνωρίζοντας δύο ήττες στις λεπτομέρειες με 8-6 από τον Εθνικό Πειραιώς και με 6-4 από τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Περήφανος για τα παιδιά του ήταν ο προπονητής της Προ Μίνι ομάδας του Απόλλωνα, Άγγελος Γρηγοριάδης, που δήλωσε χαρακτηριστικά στο www.apollonwaterpolo.gr:

«Τι να πρωτοπεί κάποιος για αυτά τα παιδιά; Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καθώς η πλειοψηφία αυτών συμμετέχει για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Η προσήλωσή τους στο στόχο, η συνέπειά τους στις προπονήσεις και η συγκέντρωσή τους στους αγώνες είναι άξια αναφοράς!

Μην ξεχνάμε ότι αφιέρωσαν ένα τριήμερο στο άθλημα που αγαπάνε, ενώ θα μπορούσαν να είναι σε μια παιδική χαρά ή ένα πάρκο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παίξαμε τρία ντέρμπι που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Έχουμε έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο και στον επόμενο γύρο θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερους πόντους και την πολυπόθητη πρόκριση στη Β’ Φάση».

Στον Β’ γύρο της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει το τριήμερο 22-24 Μαρτίου τις ίδιες ομάδες με τις δύο πρώτες της κατάταξης να παίρνουν το «εισιτήριο» για τη Β’ Φάση.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους νεαρούς αθλητές μας!!!

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728