Έτοιμοι για την Α’ Φάση του Πανελληνίου και οι Παίδες του Απόλλωνα!

 



Έτοιμοι για την Α’ Φάση του Πανελληνίου και οι Παίδες του Απόλλωνα!

 

Μετά την Προ Μίνι έφτασε και η… σειρά της ομάδας Παίδων του Απόλλωνα Σμύρνης να ξεκινήσει τις προσπάθειές της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Τα παιδιά του Γιάννη Παυλάκη έχουν δουλέψει ευχάριστα και σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα και απόψε στις 20:00 στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας κάνουν πρεμιέρα στην Α’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων Κάτω των 15 ετών, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό.

Μετέχουν στον Α’ Όμιλο Αττικής, που σαφώς είναι απαιτητικός, έχοντας ακόμη ως αντιπάλους το προσεχές τριήμερο (19-21/1) τον ΑΟ Πετρούπολης, τον ΝΟ Χίου και τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

«Από αυτόν τον απαιτητικό όμιλο θέλουμε αφενός την πρόκριση έτσι ώστε να έχουμε κάποιο στόχο που θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε με ακόμη περισσότερη όρεξη στη συνέχεια και αφετέρου να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις και με τις δυνατές ομάδες του ομίλου κάτι που θα μας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του τμήματος, Γιάννης Παυλάκης!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας Παίδων του Απόλλωνα Σμύρνης στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας:

Παρασκευή 19/1

1η αγωνιστική

20:00 Παναθηναϊκός – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Σάββατο 20/1

2η αγωνιστική

09:00 ΑΟ Πετρούπολης – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

3η αγωνιστική

16:15 ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Χίου

Κυριακή 21/1

4η αγωνιστική

10:15 ΑΝΟ Γλυφάδας – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Θυμίζουμε πως από κάθε όμιλο της Α’ Φάσης την πρόκριση στη Β’ (5-7/4/2024) δεν παίρνουν οι ομάδες που θα καταλάβουν την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Καλή επιτυχία στους νεαρούς αθλητές μας και να απολαύσουν τους αγώνες!!!

 


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728