ΑΠΟ ΓΚΡΟΥΠ… ΟΜΑΔΑ

 

 


ΑΠΟ ΓΚΡΟΥΠ… ΟΜΑΔΑ

Καλά καλά δεν πέρασαν πέντε μήνες και η επαγγελματική δουλειά που γίνεται στη Ριζούπολη αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Από ένα…. γκρουπ ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί την τελευταία στιγμή, δημιουργείται μέρα με τη μέρα ένα ποδοσφαιρικό σύνολο που την Κυριακή κόντρα στην Επισκοπή έδειξε ότι πια είναι ΟΜΑΔΑ και μια γροθιά σαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Η συνεργασία της PPA με τον Απόλλωνα αρχίζει να βάζει τη σφραγίδα της, αφού προπονητικά η ομάδα έχει ανεβάσει επίπεδο και οι μέχρι τώρα επιλογές, μια μετά την άλλη, δείχνουν πια την ποιότητα τους. Αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να τραβούν ήδη το ενδιαφέρον πολλών….

Και φυσικά, ακριβώς τώρα που η ομάδα ξεκινάει να βρίσκει το δρόμο της, εμφανίζονται οι «ύαινες»…

Επιτήδειοι, που αυτοονομάζονται «μάνατζερ» (με στόχο το εκατοστάρικο…..) ξεκίνησαν να πλησιάζουν ακόμα και 16χρονα παιδιά, που πριν από μερικές εβδομάδες δεν τους ήξερε… άνθρωπος, τάζοντάς τους «λαγούς με πετραχήλια»!

Στόχος τους φυσικά, όχι το καλό των ποδοσφαιριστών και η καριέρα τους ΑΛΛΑ…το κατοστάρικο….. Το λυπηρό σε όλα αυτά -που δεν αφορούν μόνο την ομάδα μας- είναι ότι τα σενάρια αυτά τα σιγοντάρουν και παράγοντες άλλων ομάδων. Δυστυχώς, άλλοι ιστορικοί σύλλογοι δεν συντάσσονται με τις αξίες και τις αρχές του Απόλλωνα και διάφοροι επιτήδειοι τους χρησιμοποιούν, κάτι που το λιγότερο είναι ανήθικο.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη και οι άνθρωποι που ασχολούνται φέτος με τον Απόλλωνα, έχοντας 40 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στο χώρο και με βασική προτεραιότητα να διαφυλάξουν τη βαριά φανέλα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", δεν πτοούνται από τέτοιες ενέργειες. Στον Απόλλωνα έρχονται και θα παραμείνουν παιδιά που έχουν όνειρα για την καριέρα τους και θέλουν να κάνουν το μεγάλο τους άλμα. Όσοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν, θα ξαναγυρίσουν και θα…παραμείνουν εκεί που ξεκίνησαν…

Είναι οι ίδιοι οι παίκτες πρώτα απ' όλα που γνωρίζουν σε πού ήρθαν και αναγνωρίζουν σε τι επαγγελματικό επίπεδο προπονούνται αλλά και σε ποιο οικογενειακό περιβάλλον βρίσκονται. Και κυρίως οφείλουν να αντιλαμβάνονται τι ήθος απαιτείται από τους υπεύθυνους, ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους αυτά.

Οι επιλογές που έγιναν και γίνονται είναι πια ιδιαίτερα επιλεκτικές και με στόχο. Ήθος και θέληση για μεγάλη καριέρα τα κύρια στοιχεία, που μαζί την εργατικότητα και το ταλέντο θα δώσουν στους παίκτες που τα διαθέτουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα φτερά τους και πετάξουν ψηλά μαζί με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728