Κοπή πίτας με οικογενειακές στιγμές γέλιου, χαλάρωσης και τυχερό τον Γαλανόπουλο! (Pics)

 


Κοπή πίτας με οικογενειακές στιγμές γέλιου, χαλάρωσης και τυχερό τον Γαλανόπουλο! (Pics)

Στιγμές γέλιου και χαλάρωσης σ’ ένα άκρως οικογενειακό κλίμα διαδραματίστηκαν χθες στη μάζωξη του τμήματος υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης για την κοπή της πίτας για το 2024 με τυχερό τον Στέφανο Γαλανόπουλο!

Σύσσωμη η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες συγκεντρώθηκε χθες σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων, όπου μετά το φαγητό ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος, Σπύρος Μίντζης, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα με τον γκολκίπερ Στέφανο Γαλανόπουλο να παίρνει το πρώτο κομμάτι, που «έκρυβε» μέσα του και το φλουρί!

Ο τυχερός της παρέας έλαβε, βεβαίως, και το συνοδευτικό δώρο σε μια οικογενειακή βραδιά που ανέδειξε για ακόμη μία φορά το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας.

Ο Νίκος Δεληγιάννης και ο συνεργάτης του Δημήτρης Μιτελούδης, όλοι ο αθλητές, οι Γιώργος, Ζάχος και Πόλυς Αφρουδάκης, ο Σπύρος Μίντζης, ο τεχνικός διευθυντής Θοδωρής Μπερδές και ο έφορος της ανδρικής ομάδας Γιώργος Αγγελάκης είχαν την ευκαιρία να τα πουν χαλαρά και να διασκεδάσουν στην… αυγή του 2024, που βρίσκει τον Απόλλωνα σε στάδιο προετοιμασίας.

Οι παίκτες των «κυανόλευκων» προπονούνται σκληρά όλο αυτό το διάστημα, έχοντας την ευκαιρία να διεξάγουν μια πλήρη προετοιμασία σε σχέση με το καλοκαίρι που ο χρόνος, λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων, ήταν λιγοστός.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατές προπονήσεις και φιλικές αναμετρήσεις, που θα συνεχιστούν μέχρι και την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις αρχές Μαρτίου.
 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728