Νίκη για τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη επί του Ατρ. Μεταμόρφωσης με 2-0


 

Νίκη για τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη  επί του Ατρ. Μεταμόρφωσης με 2-0

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη που κατέβαλε την αντίσταση του Ατρ. Μεταμόρφωσης και επικράτησε για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ με 2-0.

Πλέον με το τρίποντο αυτό οι νεοφώτιστοι έφτασαν στους 27 βαθμούς και αύξησαν τη διαφορά τους στο +8 από την Αθηναϊδα. Από την άλλη ο Ατρόμητος βλέπει να πλησιάζει αρκετά στην ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα ώστε να πάρει θετικά αποτελέσματα και να ξεφύγει από την ουρά.

Στο 8' ο Κιρτζιαλίδης με σουτ από τα 30 μέτρα σημάδεψε το δοκάρι του Χριστοδουλίδη.

Στο 13' με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Καλομοίρης έκανε το 1-0 εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την σέντρα του Κιρτζιαλίδη, με τον Δημητρόπουλο να γράφει το τελικό 2-0 στο 88'. 

Διαιτητής ήταν ο Γκάμαρης με βοηθούς τουςΦωτόπουλο και Νικολάου Χ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης) Δράκο, Βλαχονικολέας, Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Μάλκο, Κιρτζιαλίδης (88' Δούρος), Χρήστου, Δημητρόπουλος, Πετανάι, (62' Μπούσι) Καλομοίρης (82' Νόκα).

ΑΤΡ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης) Χριστοδουλίδης, Τσάκωνας (39' Καραγεώργος), Βιτορεάνου, Καραβίδας, Φάκης, Δούκας, Μάρκου, Μπούντρας (60' Ζέρβας), Μπαμπουλης, Σιδηρόπουλος, Γαντζούλας (46' Κομιώτης). 

Aπό: soccerlive.com

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728