ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΡΟΝΑΛΝΤ ΓΚΟΜΕΖ

 

 


ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΡΟΝΑΛΝΤ ΓΚΟΜΕΖΤην σφραγίδα του προπονητή μας Ρόναλντ Γκόμεζ, φέρει η χθεσινή μας μεγάλη νίκη απέναντι στην Προοεδευτική, έναν από τους πιο δυναμικούς αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας στη φετινή σεζόν.


Στο τέταρτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, αυτό της Κυριακής, μπορούσε κανείς πια να διακρίνει τα χαρακτηριστικά του φετινού Απόλλωνα: ένα ατελείωτο τρέξιμο που εξουθενώνει τον αντίπαλο και η καθόλου τυχαία -με εξαίρεση ένα κακό ημίχρονο στο Γάζι- ολική τακτική κυριαρχία της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο.


Έτσι και χθες στον Κορυδαλλό, ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας περίμενε να βγάλει κούραση ο αντίπαλος, κάτι που έγινε από το 55’ και μετά, όπου και ανέβασε τα πλαγιά μπακ πολύ ψηλά, δημιουργώντας υπεραριθμίες στις πλευρές. Στη συνέχεια έριξε στη μάχη τους ξεκούραστους Χριστόπουλο και Σπαρτιάτη ,που έτρεξαν ακόμα πιο πολύ τον αντίπαλο.


Ταυτόχρονα, και ενώ δεν ήταν κακή η ομάδα, στο ημίχρονο τόλμησε να φέρει τον Καραγκούνη στο 10αρι, περνώντας τον Παπαχρονόπουλο ως φορ και τον Πατίλα ως δεξί εξτρέμ.


Στο πρώτο ημίχρονο, είχε ήδη αναγκαστεί ο αντίπαλος προπονητής να αλλάξει σχηματισμό για να μας αντιμετωπίσει, ενώ δεν απειληθήκαμε παρά μόνο από ατομικά λάθη.


Ο Ρόναλντ Γκόμεζ, που σαν ποδοσφαιριστής μεγαλούργησε, αφιερώνει ατέλειωτες ώρες στην ομάδα, δεν παραπονέθηκε ποτέ για τα απίστευτα προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν όταν ξεκίνησε… με 8 παίκτες την προετοιμασία, ενώ προσπαθεί και παίρνει το μάξιμουμ από το υλικό που διαθέτει. Οπαδός του επιθετικού ποδόσφαιρου, δεν διστάζει να χρησιμοποιεί και 16αρηδες ακόμα.


Λογικό τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου να μην ήταν αυτά που οι οπαδοί μας… ονειρεύονταν, όμως με απίστευτη υπομονή και επιμονή και κόντρα στους πολλούς άτυχους τραυματισμούς, ο Γκόμεζ παρουσιάζει μια ΟΜΑΔΑ πια, ενώ έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.


Το μόνο που ο ίδιος και όλοι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος ζητούν από τους οπαδούς της ομάδας είναι υπομονή και πίστη σε αυτά τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε αγώνα.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728