ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 



ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε σήμερα η ομάδα μας από τη Νίκαια, καθώς επικράτησε της  Προοδευτικής με 1-2.

Στην πιο δύσκολη από κάθε πλευρά έδρα του ομίλου ο Απόλλωνας έβγαλε απίστευτη ψυχική δύναμη κ παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Ο Απόλλωνας εμφανίστηκε καλύτερος, με μεγάλη αντοχή και πίστη στη νίκη, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο με προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο και ασταμάτητο pressing.

Η ομάδα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ΄όλη τη διάρκεια, παρά το γεγονός ότι η Προοδευτική προηγήθηκε με γκολ από αμφισβητούμενο πέναλτι στο 44. Μάλιστα η εκτέλεση του πέναλτι έγινε παράτυπα καθώς ο αποβληθείς με κόκκινη κάρτα βοηθός της Ελλάδας Ταξιαρχίας ήταν ακόμα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες της Ελαφράς Ταξιαρχίας, έχοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα και γνωρίζοντας το βάρος της φανέλας που φοράνε, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ. Η αρχή έγινε με το γκολ που πέτυχε ο Α. Τασιούλης στο 77’ με εκτέλεση φάουλ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, στο 89’, το σκορ έγινε 1-2 με γκολ του Ε. Σπαρτιάτη.

Σ' ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με απροκάλυπτο φανατισμό από πλευράς κερκίδας γηπεδούχων και πολλές άδικες κάρτες, η Ελαφρά Ταξιαρχία κατάφερε να βγάλει αντίδραση μέσα στο γήπεδο και να δείξει τον καλύτερό της εαυτό.

Η σημερινή νίκη αποτελεί βάλσαμο για την ομάδα μας, η οποία από αύριο ξεκινάει την προετοιμασία για το επόμενο εξίσου δύσκολο ματς απέναντι στην Αγία Παρασκευή.

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728