ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΤΟΥ Γ.Σ. "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"

Μετά την πρόσφατη διακοπή της συνεργασίας του Συλλόγου με την εταιρεία ΡΡΑ και τη συνεπακόλουθη αλλαγή του τεχνικού επιτελείου της ομάδας ποδοσφαίρου, το Δ.Σ. του Γ.Σ. "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" αισθάνεται την ανάγκη, προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων, να διευκρινίσει στους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα ακόλουθα.

Η αποκλειστική ευθύνη της οργάνωσης, διαχείρισης, λειτουργίας και, γενικά, της περαιτέρω πορείας της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία ανήκει, πλέον, απευθείας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, των οποίων τα δελτία και τις κάρτες υγείας κατέχει ο Σύλλογος, ως ερασιτεχνικό σωματείο της Κατηγορίας αυτής, παραμένουν και εξακολουθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Σύλλογο, από τον οποίο και αμείβονται, όπως και προηγουμένως. Ο γενικός αρχηγός, ο υπάλληλος της γραμματείας, ο φροντιστής και ο υπεύθυνος ασφαλείας, ωσαύτως.

Οι οργανωμένοι οπαδοί και η συντριπτική πλειονότητα των αγνών φιλάθλων εμπιστεύονται τη Διοίκηση και στηρίζουν ανεπιφύλακτα τη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας μας.

Τις δύσκολες αποφάσεις ακολουθεί πάντοτε δύσκολος αγώνας.

ΤΟ Δ.Σ.

ΤΟΥ Γ.Σ. "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728