Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ


Τον ΝΟ Βουλιαγμένης για την 3η αγωνιστική του 1ου γκρουπ της Β’ Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών υποδέχεται αύριο (16/3) στις 19:00 στο Σεράφειο ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης.

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα μας να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και γι’ αυτό η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους, ώστε αύριο να δώσουν δυναμικό «παρών»!

Η αυριανή ημέρα είναι γεμάτη Απόλλωνα, με την ποδοσφαιρική ομάδα να υποδέχεται στις 3 μ.μ. τον Ατσαλένιο στο «Γεώργιος Καμάρας» σ’ ένα πολύ κρίσιμο αγώνα για την Γ’ Εθνική και εκείνη της υδατοσφαίρισης να δίνει στις 7 μ.μ. ένα ματς ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη. Είναι ευκαιρία λοιπόν ο κόσμος να βρεθεί αρχικά στη Ριζούπολη και ακολούθως να πάρει το… δρόμο για το Σεράφειο, ώστε να ενισχύσει με τη φωνή του την προσπάθεια των ομάδων μας για επιτυχημένα αποτελέσματα.

Να μνημονεύσουμε, βεβαίως, και την παρουσία της μπασκετικής ομάδας του Συλλόγου μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, όπου, στο κλειστό της Ριζούπολης θα επιδιώξει – και της το ευχόμαστε από καρδιάς – να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου! Έναρξη του Τελικού στις 21:00 με αντίπαλο τον Φίλιππο Περιστερίου!

Στα του αγώνα με τον ΝΟΒ, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε συναρπαστικές «μονομαχίες» πέρυσι στα Ημιτελικά της Α1 με εκείνη του Λαιμού να παίρνει το «εισιτήριο» για τους Τελικούς με 2-1 στις νίκες.

Στη Β’ Φάση του φετινού Πρωταθλήματος η Βουλιαγμένη προέρχεται από δύο νίκες (10-7 εκτός το Περιστέρι, 13-8 εντός τον Παναθηναϊκό), ευρισκόμενη στην 2η θέση της κατάταξης με 45 βαθμούς.

Από την άλλη ο Απόλλων Σμύρνης μετά την ήττα της περασμένης Τετάρτης από τον Πανιώνιο (11-8) βρίσκεται στην 4η θέση με 37 βαθμούς (έναντι 39 των 3ων «κυανέρυθρων», που παίζουν με τον Ολυμπιακό), έχοντας ξεκινήσει νικηφόρα στη Β’ Φάση με το εντός έδρας 20-12 επί του ΠΑΟΚ.

Το ζητούμενο αύριο για τους «κυανόλευκους» του Νίκου Δεληγιάννη είναι η νίκη απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Οι κάτοχοι διαρκείας εισέρχονται με την επίδειξη της κάρτας τους.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728