Αναίτια αποβολή Γαλανόπουλου που τίναξε το ντέρμπι στον… αέρα, καθορίζοντας το αποτέλεσμά του

 

Αναίτια αποβολή Γαλανόπουλου που τίναξε το ντέρμπι στον… αέρα, καθορίζοντας το αποτέλεσμά του

Την ήττα με 16-11 από τη Βουλιαγμένη γνώρισε ο ψυχωμένος Απόλλων Σμύρνης σ’ ένα ντέρμπι που… τίναξε στον αέρα, μετατρέποντάς το σε «παρωδία», η εντελώς αναίτια αποβολή του Στέφανου Γαλανόπουλου στα 1:52 πριν το ημίχρονο με το σκορ στο 6-4 υπέρ της «ελαφράς ταξιαρχίας»!

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο μοναδικός γκολκίπερ των «κυανόλευκων» που ήταν διαθέσιμος – ο Βασίλης Καβουσανός έχει υποβληθεί σε εγχείριση στο δείκτη του χεριού του και ο τρίτος τερματοφύλακας ήταν άρρωστος – πανηγύρισε φωνάζοντας «ναιιι» μπροστά στον συμπαίκτη του Μανώλη Τσαχειλίδη σε επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων, στην οποία η μπάλα κατέληξε άουτ! Τότε ο διαιτητής Γιώργος Σταυρίδης, που είχε καταλογίσει πέναλτι, κάτι που δεν είχε αντιληφθεί ο εξαιρετικός σε απόδοση Στέφανος Γαλανόπουλος όπως και οι περισσότεροι στο κολυμβητήριο, θεωρώντας πως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απευθυνόταν σε εκείνον (!!!) τον απέβαλε από τον αγώνα μέσα σε ένα κλίμα έντονων και απόλυτα δικαιολογημένων διαμαρτυριών!!!

Σαφώς το σφύριγμα αυτό καθόρισε και το αποτέλεσμα, καθώς  αναγκαστικά κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο 17χρονος περιφερειακός Δημήτρης Τσιαβαλιάρης (είχε δηλωθεί ως 2ος τερματοφύλακας), που παρότι υπερέβαλε εαυτόν δεν ήταν δυνατό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας θέσης που δεν γνωρίζει.

Παρ’ όλα αυτά, με τη Βουλιαγμένη να μειώνει σε 6-5 στα 1:52 για το ημίχρονο, ο Απόλλων (που αγωνίστηκε και χωρίς τον Αλαμάνο) δεν παράτησε το ματς, σκοράροντας, μάλιστα, δύο φορές για το υπέρ του 8-5 στα 7:37 της 3ης περιόδου.

Τα υψωμένα μπλοκ των παικτών των γηπεδούχων δεν ήταν δυνατό να σταματούν συνεχώς την πορεία της μπάλας προς την εστία με τη Βουλιαγμένη να παίρνει προβάδισμα με 9-8 (4:24 3ης περιόδου) κι ενώ στο 8-7 είχε αποβληθεί αναίτια με αντικατάσταση και ο Νίκος Γαρδίκας.

Η 3η περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 9-11, αλλά και πάλι ο Απόλλων βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει σε 11-11 (5:58 πριν τη λήξη), διαμαρτυρόμενος δικαίως για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Σολανάκη στα 3:50 πριν το φινάλε!

Η Βουλιαγμένη έκανε το 11-12 στα 3:22 και το 11-13 στα 2:43 με το ματς να «τελειώνει» και τον Απόλλωνα να μην εκδηλώνει επιδεικτικά επίθεση στο τελευταίο λεπτό παραχωρώντας και πέναλτι στους φιλοξενούμενους (11-16 στα 0:50). 

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Βουλιαγμένης 11-16 (1-2, 6-3, 2-6, 2-5)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας 1, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 4, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Τσαχειλίδης, Σολανάκης, Τσιαβαλιάρης, Τόττης 1.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 5, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 5, Αλμύρας 2, Ούμποβιτς 2, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Σπηλιόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Μπελέσης 1.










 

 

 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728