Έσπασαν… καρδιές στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης

 

 

Έσπασαν… καρδιές στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης

Έσπασαν… καρδιές στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης, όπου έλαβε χώρα ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής!

Ο Απόλλων Σμύρνης λυτρώθηκε με γκολ του Μελιόπουλου στο 94ο λεπτό απέναντι στο Χαϊδάρι και πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην Κατηγορία! Το χρονικό σημείο της επίτευξης του γκολ δεν ήταν το μοναδικό που προκάλεσε ταχυπαλμίες, αφού νωρίτερα είχαν καταγραφεί φάσεις που θα μείνουν για πολλά χρόνια χαραγμένες σε όσους τις έζησαν!
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μέτριο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς να φτάνουν με αξιώσεις στην εστία του Ντούνη. Σε μία από τις καλές στιγμές, ο Πιαστόπουλος σούταρε με δύναμη στο 24’, όμως ο γκολκίπερ των «κυανέρυθρων» μπλόκαρε σταθερά. Στο 42’ ο Βακράκος μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα, δέχθηκε τράβηγμα από τον Λιάκο, έπεσε στο έδαφος, όμως ο διαιτητής άφησε το ματς να συνεχιστεί.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι κυανόλευκοι έδειξαν διάθεση να πιέσουν, όμως εκείνοι που «άγγιξαν» το γκολ ήταν οι παίκτες του Χαϊδαρίου. Στο 56’ ο Ματέα βγήκε απέναντι στην αντίπαλη εστία, όμως καθυστέρησε και είδε το πλασέ του να αποκρούεται, στο 58’ δεν γύρισε την μπάλα στον Αργυρίου που περίμενε μόνος στο σημείο του πέναλτι στο 62’ καταγράφηκε η φάση του αγώνα! Ο Μπουτσικάρης έσκαψε την μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Βακράκος πήρε το ριμπάουντ -πιθανόν από θέση οφσάιντ- και σούταρε για να αποκρούσει αρχικά ο Ντροζντ και να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ο Ματέα ακολούθησε και με κοντινή κεφαλιά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι (!), με τον Αργυρίου να προσπαθεί στη συνέχεια, να σουτάρει από κοντά και την μπάλα να απομακρύνεται από το σώμα του Πατίλα! Στην τελευταία απόπειρα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του αμυντικού του Απόλλωνα, όμως ο διαιτητής Κακριδής είχε άλλη άποψη.
Λίγο μετά σημειώθηκε ολιγόλεπτη διακοπή στο παιχνίδι λόγω εισόδου φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, με το παιχνίδι να επανεκκινεί περίπου οκτώ λεπτά αργότερα. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Απόλλων ενέτεινε την πίεσή του, χωρίς όμως να χάνει την κλασική ευκαιρία για το γκολ, πέρα από κάποιες προσπάθειες με καλές προϋποθέσεις. Το γκολ της λύτρωσης, ωστόσο, ήρθε στο 94’, όταν ο Τασιούλης έπαιξε με αράουτ στον Μελιόπουλο, εκείνος κοντρόλαρε και εξαπέλυσε κατά μέτωπο ενέργεια, μπήκε στην περιοχή προσπερνώντας τους αντιπάλους του και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ντούνη για να γράψει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
Διαιτητές: Κακριδής (Πειραιώς), Τσιδώνης (Σάμου)-Σηπάκης (Πέλλας)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ντροζντ, Πριόνας, Τασιούλης, Λιάκος, Ρόδης (60’ Μελιόπολος), Πατίλας (90’ Μίχος), Πιαστόπουλος, Σάλλα, Χαϊκάλης (46’ Σπαρτιάτης), Καραγκούνης (76’ Κορφιάτης), Χριστόπουλος
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Αλεξίου, Δάρρας (83’ Ρόπας), Ζίζηλας, Πολίτης, Τσιούλος, Αποστολόπουλος (70’ Γκρέμπι), Μπουτσικάρης, Βακράκος (90’ Μπερνιδάκης), Ματέα(Ανιτσάκης 83′), Αργυρίου.

 













 Φωτογράφιση: Βαγγέλης Ζαρδής

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728