Ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο για τον Απόλλωνα (Pics)

 


Ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο για τον Απόλλωνα (Pics)

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, κυρίως στην 1η περίοδο όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-1, ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε στο κεκλεισμένων των θυρών κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με 11-8 από τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική του 1ου γκρουπ της Α1.

Οι παίκτες της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν μπήκαν καλά στο ματς δίνοντας την ευκαιρία στους «κυανέρυθρους» να προηγηθούν ακόμη και με 6-1 στις αρχές της 2ης περιόδου, ωστόσο στη συνέχεια έβγαλαν αντίδραση μειώνοντας σε 6-4, προτού ο Μουρίκης διαμορφώσει το 7-4 του ημιχρόνου στα 3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του!

Το γκολ αυτό σίγουρα «πλήγωσε» τον Απόλλωνα, που, όμως, μείωσε ξανά σε 7-5 με τον Τρούλο στα 6:14 στον παραπάνω και στα 5:37 κέρδισε (με τον Χονδροκούκη) πέναλτι, έχοντας την ευκαιρία να ρίξει τη διαφορά στο γκολ και να δώσει νέο «ενδιαφέρον» στο παιχνίδι! Ο Γαλανίδης (που είχε πιάσει και πέναλτι του Μπογκντάνοβιτς στο 5-1) απέκρουσε την εκτέλεση του Τρούλου και στον αντίποδα στην επίθεση του ο Πανιώνιος έκανε το 8-5 σε παίκτη παραπάνω, σε μια κομβική στιγμή στο ματς.

Για τα επόμενα τρία λεπτά δεν σκόραρε κανείς μέχρι το 9-5 των γηπεδούχων στα 2’ για την ολοκλήρωση της 3ης περιόδου και το 10-6 στο τέλος αυτής. Στην 4η η «ελαφρά ταξιαρχία»  μείωσε σε 10-8 με Σουσιασβίλι (3:17) και Χονδροκούκη (1:02), ωστόσο χρόνος δεν υπήρχε με τον Μουρίκη να διαμορφώνει το τελικό 11-8 στα 42’’.

Να σημειώσουμε πως ο Απόλλων (έμεινε στους 37 βαθμούς με τον Πανιώνιο να περνά 3ος με 39) αγωνίστηκε χωρίς τον Βασίλη Καβουσανό, που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο δάχτυλο του χεριού του στην προπόνηση της Κυριακής. Ο 22χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε, πάντως, στην εξέδρα για να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του.    

Επόμενο ματς για τους «κυανόλευκους» το εντός έδρας του προσεχούς Σαββάτου (17/3, 19:00) με τη Βουλιαγμένη για την 3η αγωνιστική.

Πανιώνιος ΓΣΣΓΣ Απόλλων Σμύρνης 11-8 (5-1, 2-3, 3-2, 1-2)

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου):  Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος 1, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής 1, Μοσκόφ, Μουρίκης 3, Γούνας 2, Σοφός, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης 2, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης, Σολανάκης, Τσιαβαλιάρης, Τόττης









 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728