Πρόκριση με πρωτιά για τους Μίνι Παίδες στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (Pics+Vid)

 

 

Πρόκριση με πρωτιά για τους Μίνι Παίδες στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (Pics+Vid)

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζει να αποτυπώνεται στις πορείες των τμημάτων και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Μίνι Παίδων της «ελαφράς ταξιαρχίας», που συνδύασαν τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με κατάκτηση της πρόκρισης στη Β’ Φάση του αντίστοιχου ηλικιακού (Κ13) Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και μάλιστα μέσω της κατάκτησης της πρωτιάς στον Δ’ Όμιλο Αττικής!

Τα παιδιά του Μιχάλη Δραγώνα νίκησαν κατά σειρά, στους αγώνες που έγιναν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με 17-12 τον Υδραϊκό, με 12-5 τον Πανιώνιο και με 16-11 τον Νηρέα Γέρακα στην αναμέτρηση που έκρινε την πρωτιά στον όμιλο! Νίκες σπουδαίες επί αντιπάλων πραγματικά αξιόμαχων, που επίσης κατέβαλαν τη δική τους μεγάλη προσπάθεια.

«Το πρωτάθλημα για εμάς ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο περνώντας στην επόμενη φάση μέσω της κορυφής του ομίλου μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά τα παιδιά, καθώς πέτυχαν τον πρώτο στόχο της φετινής χρονιάς.  Ωστόσο, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι χαμηλά και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ταπεινότητα, προσήλωση στους στόχους μας και ευλάβεια στην προπόνηση» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προπονητή του τμήματος, Μιχάλη Δραγώνα, ο οποίος μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Να σημειώσουμε ακόμη πως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ομάδα του Απόλλωνα της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας πετυχαίνει την πρόκριση από την Α’ στη Β’ Φάση με το αήττητο. Πέρυσι η Κ13 τα είχε καταφέρει με προπονητή τον Γιάννη Παυλάκη.

Το σημαντικότερο ζητούμενο που επιτεύχθηκε, βεβαίως, ήταν ότι όλοι οι νεαροί αθλητές της ομάδας μας απόλαυσαν τη συμμετοχή και το παιχνίδι, βάζοντας… πλώρη για τη συνέχεια με προσήλωση στη δουλειά και τη συνέχιση της εκμάθησης του αθλήματος σε σωστές βάσεις.

Οι αγώνες της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι Παίδων θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 19-21/4/2024.

Συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις και καλή επιτυχία στη συνέχεια στους νεαρούς αθλητές μας!!!



 

https://apollonwaterpolo.gr/wp-content/uploads/2024/03/%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%82.mp4?_=1

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728