Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ G1 ΟΜΙΛΟΣ - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Β΄ ΦΑΣΗ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

 

 Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

G1 ΟΜΙΛΟΣ - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Β΄  ΦΑΣΗ

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/04/2024 - ΩΡΑ 21:30

 ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ


 

Τον Υδραϊκό στο πλαίσιο της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ Φάσης στο 1ο γκρουπ της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών υποδέχεται αύριο Τετάρτη (17/4) στις 21:30 στο Σεράφειο ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την 3η θέση της κατάταξης και στόχος τους στην αυριανή αναμέτρηση είναι η επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις πριν την έναρξη των πλέι οφ το προσεχές Σάββατο 20 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο της Β’ Φάσης ο Απόλλων Σμύρνης, που έχει 46 βαθμούς, είχε επικρατήσει στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας με 13-8 του Υδραϊκού, ο οποίος είναι 8ος με 23 βαθμούς.

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ ως 3η της κατάταξης της Β’ Φάσης τον 6ο της βαθμολογίας, που θα είναι είτε ο ΠΑΟΚ είτε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» (36 βαθμούς) υποδέχονται αύριο στο Γουδή τον «δικέφαλο» του βορρά (34) και με νίκη ή ισοπαλία θα είναι 5οι, στέλνοντας τους Θεσσαλονικείς ως 6ους στο… δρόμο του Απόλλωνα. Σε περίπτωση διπλού ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει 5ος και ως 6ος ο Παναθηναϊκός θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας μας στα πλέι οφ. Ο Απόλλων, σε κάθε περίπτωση, θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας στη σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 20 Απριλίου στο Σεράφειο.

Στην αυριανή αναμέτρηση με τον Υδραϊκό θα υπάρχει Γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι διαρκείας εισέρχονται στο κολυμβητήριο με την επίδειξη της κάρτας τους.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 

 




 

 



 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728