Α1 ΑΝΔΡΩΝ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - Γ.Σ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ


Τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης στο 1ο γκρουπ της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών υποδέχεται το Σάββατο (6/4) στις 19:30 στο Σεράφειο ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης. 

Ένας κρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν, ώστε να πλασαριστούν, στην ολοκλήρωση της Β’ Φάσης, στην 3η θέση της βαθμολογίας. 

Η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη είναι 3η με 43 βαθμούς μετά τις πρώτες 5 αγωνιστικές με απολογισμό τριών νικών και δύο ηττών (74-59 τα γκολ), ενώ προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση επί του ΠΑΟΚ με 22-12.

Από την άλλη ο Πανιώνιος έχει 42 βαθμούς με απολογισμό δύο νικών και τριών ηττών (45-53 τα γκολ), ενώ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 9-7 από τον Παναθηναϊκό, ματς στο οποίο δεν είχε αγωνιστεί ο Κώστας Μουρίκης. Οι «κυανέρυθροι», σε συνδυασμό με την ήττα τους στα πέναλτι στη Ρουμανία από τη Στεάουα και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, είναι υπό πίεση και θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση το Σάββατο.

Στον αντίποδα ο Απόλλων Σμύρνης, που είχε ηττηθεί με 11-8 στη Νέα Σμύρνη στις 13 Μαρτίου, με νίκη θα κάνει καθοριστικό βήμα για την 3η θέση και αυτή θα επιδιώξουν να κατακτήσουν οι παίκτες των «κυανόλευκων», έχοντας και την υποστήριξη των φιλάθλων τους στην εξέδρα.    

𝚩𝛒𝛂́𝛃𝛆𝛖𝛔𝛈 𝛔𝛕𝛐𝛎 𝚨𝛎𝛕𝛚́𝛎𝛈 𝚩𝛖𝛉𝛐𝛖́𝛌𝛋𝛂

Ένας εξ αυτών, από τους πλέον πιστούς και ένθερμους υποστηρικτές του τμήματος υδατοσφαίρισης από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του το καλοκαίρι του 2014, ο Αντώνης Βυθούλκας θα βραβευτεί πριν την έναρξη του αγώνα το Σάββατο στο Σεράφειο από τη διοίκηση του Απόλλωνα. Ο κ. Αντώνης, που δεν χάνει αγώνα της ομάδας μας και είναι πάντα δίπλα της (όπως και σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου) ενισχύοντας με την παρουσία του τις προσπάθειες των παικτών των «κυανόλευκων».  

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει Γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι διαρκείας εισέρχονται στο κολυμβητήριο με την επίδειξη της κάρτας τους.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728