Απολλωνάρα με ψυχή και ποιότητα, νίκησε (15-9) τον Πανιώνιο και αγκάλιασε την 3η θέση στη Β’ Φάση (Pics)!

 


 

Απολλωνάρα με ψυχή και ποιότητα, νίκησε (15-9) τον Πανιώνιο και αγκάλιασε την 3η θέση στη Β’ Φάση (Pics)!

Καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στη Β’ Φάση της Α1 των Ανδρών έκανε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που στο σχεδόν γεμάτο Σεράφειο επικράτησε, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, με το εμφατικό 15-9 του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου γκρουπ!

Οι παίκτες των «κυανόλευκων» ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη και παρά το 0-3 στα 4:36 της 1ης περιόδου – σημείο στο οποίο ο Νίκος Δεληγιάννης κάλεσε τάιμ άουτ – το έδειξαν στη συνέχεια του ματς, καταφέρνοντας όχι μόνο να γυρίσουν το ματς, αλλά να φτάσουν και στην ευρεία νίκη με ένα 6-0 σερί στα τελευταία 11 λεπτά του αγώνα!

Έχοντας τη θερμή υποστήριξη των φιλάθλων της στην κερκίδα η «ελαφρά ταξιαρχία» έπαιξε ψυχωμένα, με φοβερές άμυνες, εκπληκτικές επεμβάσεις από τον Στέφανο Γαλανόπουλο και πολύ όμορφες συνεργασίες στο επιθετικό κομμάτι προηγούμενη με 8-6 στο ημίχρονο και με 13-9 στο τέλος του 3ου οκταλέπτου πριν το τελικό 15-9!

Η νίκη αυτή έφερε τον 3ο της κατάταξης Απόλλωνα στους 46 βαθμούς έναντι 42 του 4ου Πανιωνίου, δύο «στροφές» πριν το φινάλε της Β’ Φάσης και τα ματς με Βουλιαγμένη (εκτός) και Υδραϊκό (εντός).

Πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα ο Μπογκτάνοβιτς με 5 γκολ, με τον Σουσιασβίλι να ακολουθεί με 4 και τον Τρούλο με 3. Δύο γκολ (το ένα με λόμπα) πέτυχε ο Γαρδίκας και ένα ο Χονδροκούκης.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες πήγαν να χαιρετήσουν τον κόσμο που έδωσε δυναμικών «παρών», ενώ πριν την έναρξη του βραβεύτηκε από τη διοίκηση του τμήματος ο φίλαθλος Αντώνης Βυθούλκας, που είναι πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Με το σύνθημα «Αντώνη ψυχάρα για πάντα Απολλωνάρα» ο κ. Αντώνης παρέλαβε βραβείο από τον Πόλυ Αφρουδάκη και ακολούθως από τον τεχνικό διευθυντή Θοδωρή Μπερδέ μια γραβάτα και άλλα αναμνηστικά δώρα από το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας προς εκείνον. Μια βράβευση που αντανακλά σε όλους τους φιλάθλους των «κυανόλευκων» για τη συμπαράστασή τους όλα αυτά τα χρόνια.  

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος ΓΣΣ 15-9 (3-4, 5-2, 5-3, 2-0)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Τρούλος 3, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 4, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Τσαχειλίδης, Σολανάκης, Τσιαβαλιάρης, Τόττης.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Μαυροβουλιώτης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος Ι. 1, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 1, Μουρίκης 1, Γούνας 3, Σοφός, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

 










 

Βασική φωτογραφία: Λευτέρης Κατσινούλας Pixe1shot   

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728