Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΝΤΕΡΗ 3-2

 

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΝΤΕΡΗ 3-2

Σημαντικό προβάδισμα για την ομάδα μας μετά τον 1ο ημιτελικό το βράδυ της Δευτέρας στο Κλειστό της Ριζούπολης. Μετά απο μία πραγματική μάχη τα κορίτσια της ΒΑΣΩΣ ΝΙΚΟΥΛΗ πέτυχαν μία μεγάλη νίκη που γεμίζει την ομάδα με αυτοπεποίθηση. 

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έπαιξε εξαιρετικά στα δύο πρώτα σετ τα οποία και κατέκτησε με σκορ 25-17 και 25-21. Ειδικά στο 1ο σετ οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση και παραδόθηκαν στους μπλε που πετούσαν!

Στο 3ο σετ οι φιλοξενούμενη ομάδα μπόρεσε να πιέσει και σε συνδυασμό με κάποια λάθη του Απόλλωνα, μπόρεσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι κερδίζοντας το σετ με σκορ 25-21. Στο 4ο σετ έγινε μάχη για γερές καρδιές και οι μπλε δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα του προβαδίσματος, χάνοντας το σετ με σκορ 26-28. 

Έτσι μοιραία περάσαμε στο 5ο σετ όπου η ομάδα μας πίεσε, τα νεύρα τέντωσαν και η τύχη μας χαμογέλασε καθώς το τελικό 17-15 ήταν με το μέρος μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της κυρίας Νικούλη ήταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι προηγούμενη σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις -πλην κάποιων στιγμών στο 3ο- και αυτό ήταν καθοριστικό στην ψυχολογία των κοριτσιών μας. 

Σημασία έχει η νίκη που έβαλε τον χαμένο σε μειονεκτική θέση, καθώς τώρα το άγχος περνάει στο μέρος του, με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ  να έχει πλέον 2 ευκαιρίες και πολλές δυνατότητες γιατί είναι εξαιρετική ομάδα!

Μπράβο και πάλι στα κορίτσια μας και η συνέχεια θα δοθεί το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο του Κολλεγίου Αγίας Παρασκευής.






Φωτογράφιση: Βαγγέλης Ζαρδής
 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728