Κακή εμφάνιση και ήττα από τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό για τον Απόλλωνα (Pics)

 


Κακή εμφάνιση και ήττα από τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό για τον Απόλλωνα (Pics)

Την ήττα με 16-8 από τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών γνώρισε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης.

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κυρίως αμυντικά αλλά και επιθετικά μην αποφεύγοντας, μοιραία την ήττα από τον ΝΟΒ που προηγήθηκε με 10-5 στο ημίχρονο και 13-6 στο φινάλε της 3ης περιόδου, με την 4η να έχει, επί της ουσίας, διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Απόλλων, πάντως, παρά την ήττα εξασφάλισε και μαθηματικά την 3η θέση της βαθμολογίας του 1ου γκρουπ καθώς έχοντας 46 βαθμούς εκμεταλλεύτηκε την εντός έδρας ήττα του Πανιωνίου (42) με 18-9 από τον Ολυμπιακό.

Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν την προσεχή Τετάρτη (17/4, 21:00) στο εντός έδρας ματς με τον Υδραϊκό να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, όπως με τον Πανιώνιο, και στις νίκες, ώστε ακολούθως να παρουσιαστούν έτοιμοι και με πλεονέκτημα έδρας για τον 1ο αγώνα των πλέι οφ (με φόντο τα Ημιτελικά) που θα γίνει το Σάββατο 20/4 στο Σεράφειο με αντίπαλο την 6η ομάδα του 1ου γκρουπ (ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκός).    

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 16-8 (5-2, 5-3, 3-1, 3-2)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης 3, Σαπουνάκης, Κουρούβανης 3, Κωνσταντόπουλος 1, Ανδρεάδης, Χατζής 2, Σπηλιόπουλος

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Τσαχειλίδης, Σολανάκης 1, Τσιαβαλιάρης, Τόττης.

 















Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728