Καταιγιστικός και απολαυστικός ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στο Περιστέρι στο Σεράφειο (Pics)

 


Καταιγιστικός και απολαυστικός ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στο Περιστέρι στο Σεράφειο (Pics)

Με πατημένο το… γκάζι από την αρχή μέχρι και το φινάλε μπήκε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης στην πρώτη αναμέτρηση για τις θέσεις 5-8 επικρατώντας του Περιστερίου με 18-10 στο Σεράφειο.

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν απολαυστική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα προσφέροντας πολύ όμορφο θέαμα στους περίπου 200 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες και κάνοντας, παράλληλα, το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6.

Παρότι έχουν ήδη εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για 6η σερί σεζόν μέσω της ιστορικής πρώτης παρουσίας στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη μπήκαν εξ αρχής απόλυτα προσηλωμένοι στον αγώνα παίρνοντας προβάδισμα τριών γκολ στην 1η περίοδο, το οποίο και διατήρησαν στο ημίχρονο (9-6).

Στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Στέφανο Γαλανόπουλο σε εξαιρετική κατάσταση, με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση στην άμυνα και με φοβερές συνεργασίες στην επίθεση έφτασαν στο τελικό 18-10.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν με 5 γκολ ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, ενώ ακολούθησαν ο Νίκος Γαρδίκας με 4 και ο Άγγελος Γωνιωτάκης με 3.

Επόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι την προσεχή Κυριακή (19/5) στις 18:00 στο κολυμβητήριο της Χωράφας. Αν ο Απόλλων νικήσει θα πάρει το εισιτήριο για τις θέσεις 5-6 (δίνουν το ένα εναπομείναν ευρωπαϊκό εισιτήριο, που η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει ήδη τσεκάρει). Σε περίπτωση νίκης του Περιστερίου θα γίνει και 3ο ματς την Τρίτη στο Σεράφειο.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΓΣ Περιστερίου 18-10 (4-1, 5-5, 5-2, 4-2)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Τρούλος, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 3, Γαρδίκας 4, Τσαχειλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσάνος, Τόττης, Τσιαβαλιάρης

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 3, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς, Καρούντζος 1, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Τοράκης 2, Μπιτσάκος Ανδρ. 1, Χόλαντ, Αλευρίδης




















 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728